גלידה ללא גלוטן וללא סוכר טבעונית, פרווה, תהייה מושלמת לקינוח ארוחת החג שלכם.
גלידה ללא גלוטן וללא סוכר מכינים משני מצרכים בלבד! זה הבסיס שלה, משם תוסיפו מה שאתם אוהבים וכמה שיותר.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם גלידה בשלושה טעמים, כדי שיהיה לכם טעים ותבחרו מה שאתם אוהבים.
הבסיס הוא קרם קוקוס ואליו הוספתי כל מיני טעמים.
הנה גלידה עם אננס
אתם יכולים להכין עם איזה פרי שאתם אוהבים
הכנתי גלידה גם עם שוקולד כמובן
מחפשים תבניות סיליקון? בבקשה
תבניות סיליקון לארטיקים למכירה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן56 – מתכונים לווטצ'אפ
וגם עם חמאת בוטנים.
אתם יכולים גם להוסיף עוגיות ללא גלוטן לגלידה
הכל הולך.
תחלקו את הבלילה לשניים או שלוש ותוסיפו מה שאתם אוהבים.
מה שכן, חשוב להדגיש.
מדובר על קרם קוקוס שערבבתי עם פירות או שוקולד
אין טיפת שומן בתערובת ולכן המרקם שלה
הוא לא גלידה רכה, אלא גלידה שהיא יותר במרקם קפוא
כמו קרטיב.
המלצה חשובה
להוציא את הגלידה לפני ההגשה כדי שתפשיר לפני ההגשה.
אם אתם מחפשים תבניות לארטיק מגנום
3 מארזי סיליקון עם 8 תבניות כל אחד
בדוגמאות שונות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לגלידות וארטיקים תמצאו כאן
מתכונים לגלידות ארטיקים וקרטיבים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני הכנתי שלוש קעריות,
ניתן בהחלט להכין בכוסיות אישיות שההגשה תהייה יותר קלה.
שלושה סוגים של גלידות ללא גלוטן וללא סוכר
שיתאימו לכם לקינוח של כל ארוחה
גלידה ללא גלוטן וללא סוכר טבעונית
גלידה ללא גלוטן וללא סוכר טבעונית
סוויט דוליIngredients
- 400 גרם קרם קוקוס - קופסת שימורים
- 4 כפות סירופ מייפל
תוספות מה שאוהבים
- 1 כוס אננס
- 2 כפות שוקולד מומס
- 1 כף חמאת בוטנים
Instructions
- פותחים את קופסת השימורים, אוספים את הקרם בלי הנוזלים
- מערבבים את הקרם עם המייפל לתערובת אחידה
- מחלקים את הבלילה לשלוש קעריות קטנות
- בכל קערית מוסיפים מה שרוצים
- בקערית אחת מוסיפים אננס ומערבבים
- קערית שניה ממיסים שוקולד ומערבבים
- קערית שלישית עוגיות ללא גלוטן מפוררים או כף חמאת בוטנים שמים גושים
- מעבירים לפריזר לפחות ל - 4 שעות
- מוציאים כרבע שעה לפני ההגשה שהגלידה תפשיר טיפה
- אפשר ליצוק לכוסיות קטנות שהמנות יהיו אישיות.