שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה הכנתי כי קרתה לי פשלה בזמן הכנת תבשיל השעועית הירוקה.
טיגנתי בצל, הוספתי את השעועית, הקפצתי אותה קצת, הוספתי רסק עגבניות ומים ולקחתי את הצנצנת של המלח. עכשיו שתבינו, בדרך כלל יש לי קופסה כזו שאני לוקחת את הכפית, ממלאה אותה במלח ומפזרת בתבשיל.
הפעם היה לידי הבקבוק של המלח, אתם יודעים, מפלסטיק כזה שמוכרים בסופר, גבוה עם שני מכסים. בצד אחד חור גדול והשני מחורר. הייתי בטוחה שאני בצד המחורר וניערתי את המלח.
בום! ערימה של מלח נפלה לתוך התבשיל. בגלל שהתבשיל היה עם מים, נמס המלח בשניות. עכשיו לכי תתמודדי עם זה.
בהתחלה חשבתי לשפוך את הכל ולשטוף את השעועית, נו באמת. נראה לכם?!
אז בואו תשמעו טריק היסטרי! הטריק הכי מעולה הוא להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל. כן-כן פשוט מאד.
תוסיפו המון תפוחי אדמה לתבשיל, הם יספגו את הטעם – ובא לציון גואל. וזה מה שקרה.
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן81– מתכונים לווטצ'אפ
תבשיל בסיר אחד של שעועית ירוקה ותפוחי אדמה.
מבשלים הכל בסיר אחד ואתם מסודרים.
הוספתי מעל גם פלפל שחור גרוס
והגשתי לשולחן – הצלחה!
הקוצץ המושלם שחותך גפרורים ופרוסות והנה סרטונים איך מכינים את הכל
אף אחד לא התלונן שהתבשיל היה מלוח מדי
והוא נעלים כולו

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה
שעועית ירוקה עם תפוחי אדמה
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 שיני שום פרוסות
- 800 גרם שקית שעועית ירוקה קפואה
- 6 תפוחי אדמה
- 400 גרם עגבניות מרוסקות בקופסה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים לקבלת גוון שחום
- מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר ומטגנים את השעועית מעט
- מוסיפים מים ונותנים לתבשיל רתיחה, אני אוהבת שהמים נצבעים בחום, זה מוסיף לטעם
- מנמיכים את האש, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות
- מוסיפים קוביות מתפוחי האדמה לתבשיל
- מוסיפים מלח (בזהירות!) ופלפל שחור, את פרוסות השום ומביאים לרתיחה
- אחרי שהסיר רתח, מנמיכים את האש מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה
- שיהיה לכם בתיאבון!

טעיםםםם
תודה 🌺
תודה רבה לך!