אצבעות פילו עם גבינה מלוחה, פריכות, מתפצחות בפה, טעימות כל כך! מתאימות מאד לארוחת ערב או לאירוח ואי אפשר להתעלם מהן כשהאצבעות יוצאות מהתנור.
הכנתי סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
בורקס אצבעות עלי פילו הכי טעימות שתכינו. הטריק כמובן לאכול אותם כשהן יוצאות מהתנור. אתם תופתעו איך הן יעלמו מהר מהשולחן אחרי שתכינו.
הכנתי את אצבעות הפילו עם גבינה מלוחה והן פריכות ופשוט ממכרות.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
אני השתמשתי בבצק פילו של שימרית,
השתמשתי כל פעם בדף אחד בלבד –
ככה שיצאו בסוף 14 אצבעות פילו פריכות ומשגעות.
בדרך כלל כשעובדים על עלי פילו צריך לכסות את העלים כדי שלא יתייבשו
לא הפעם ולא בבית ספרנו.
שימו את כל העלים אחד על גבי השני והיידה לעבודה.
בסרטון שהכנתי תוכלו לראות בדיוק כמה קל להכין את האצבעות.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו70 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בעת ההכנה, תקפידו שזה יהיה דף אחד בלבד
ככה יהיו לכם המון אצבעות פריכות.
המעמד שיעשה לכם סדר במטבח
סרטון איך זה עובד תמצאו כאן
מעמד לתבלינים
מחפשים עוד מתכונים לבורקס? בבקשה
מתכונים לבורקס טעימים משגעים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים סלט ליד הבורקס? בבקשה
מתכונים לסלטים
תוציאו מהתנור, תוסיפו ליד ויש לכם
ארוחת ערב מושלמת!
אצבעות פילו עם גבינה מלוחה
אצבעות פילו עם גבינה מלוחה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פילו שימרית
- 250 גרם גבינה מלוחה
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 ביצה
- רבע כוס שמן
- רבע כוס שומשום לפיזור מעל
Instructions
- מפוררים את הגבינה המלוחה בקערה
- מוסיפים את הגבינה הלבנה וביצה אחת ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- פורסים את דפי הפילו על משטח העבודה אחד על גבי השני
- מורחים חצי דף פילו עם שמן
- שמים שורת גבינה מלוחה על הדף, מקפידים שיהיה לנו דף אחד בלבד
- מגלגלים את דף הפילו עד הסוף
- ככה מכינים את כל העלים
- על גבי תבנית אפייה מניחים את אצבעות הפילו
- טורפים את הביצה ומורחים את אצבעות הפילו
- מפזרים שומשום מעל
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
- אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
- מוציאים, מוסיפים ליד סלט ואוכלים חם! תענוג!

האם ניתן להקפיא לאחר האםייה?
כן, לאחר ההקפאה לחמם בתנור לא במיקרו