פסטה וקציצות עוף בסיר אחד זהו תבשיל שמכינים בסיר אחד הכל ביחד והוא נפלא לארוחת צהריים. מודיעה לכם חד משמעית – ילדים עפים עליו, מבוגרים מחסלים אותו.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
שני הנכדים הקטנים שלי בני השנתיים מאוהבים בקציצות עוף ברוטב עגבניות שילדים אוהבים, קציצות עוף שמבשלים ברוטב עגבניות והם פשוט לוקחים עם הידיים את הקציצה מהצלחת ומחסלים אחת אחרי השנייה.
גוני שלנו אוהבת את הקציצות בלי שום דבר ליד, גור הקטן מסכים לאכול ליד זה פסטה.
השבוע החלטתי להכין את הקציצות והפסטה בסיר אחד ומודה ומתוודה לא תארתי לעצמי שגם המבוגרים יאכלו מהתבשיל ויחסלו את הסיר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן8 – מתכונים לווטצ'אפ
הטריק ההיסטרי, מכינים סיר עם רוטב, זורקים פנימה קציצות, מבשלים, מוסיפים פסטה נותנים לזה עוד בישול ובום! הסיר שלנו מוכן.
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
המגרדת הנהדרת חזרה למלאי!
אני הכנתי את הרוטב רק עם רסק עגבניות פלפל ומלח
כשהוספתי את הפסטה הוספתי את הבזיליקום והאורגנו
ובישלתי הכל ביחד – נהדר!
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בתיאבון אהובות ואהובים
פסטה וקציצות עוף בסיר אחד
פסטה וקציצות עוף בסיר אחד
סוויט דוליIngredients
מתכון לקציצות
- 500 גרם בשר עוף טחון
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום טחונות
- חצי כוס פירורי לחם
לפסטה עם העגבניות
- 250 גרם פסטה יבשה
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 2 כפות רסק עגבניות מרוכז
- 5 כפות שמן זית
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
- 4 שיני שום פרוסות
Instructions
- מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים ויוצרים קציצות
- מניחים על האש סיר ושמים בו את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שמן, מלח ופלפל שחור ושיני שום
- מוסיפים את המים מבשלים הכל ביחד ומביאים את הסיר לרתיחה
- כשהסיר עם הרוטב רותח, מעבירים את הקציצות פנימה לבישול ברוטב
- מבשלים את הקציצות כחצי שעה על אש נמוכה
- מוסיפים לסיר את הפסטה היבשה מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו ומבשלים הכל ביחד
- הרוטב מסמיך, הפסטה מתבשלת ותשימו לב שהמים לא נגמרים
- מבשלים עד שהפסטה מוכנה, מערבים מדי פעם ויש לכם סיר נפלא לארוחה. בתיאבון!