קיש ברוקולי עם גבינות חגיגי הוא באמת קיש מיוחד, טעים וחגיגי במיוחד.
הכנתי אותו בערב הדלקת נרות והוא נחל הצלחה כבירה. קל מאד להכין אותו וצירפתי לכם את כל שלבי ההכנה.
בשבוע שעבר התארחנו אצל זוג חברים שהגבר ביניהם חגג 70. הוא חוגג 70 ועוד קצת, כי ביום הולדתו שהוזמנו אליו לפני כשנה, היה בדרך לטיפול נמרץ והיום ברוך השם, טפו טפו, האיש עומד על הרגליים.
אחת החברות סיפרה שהיא הכירה אותו לפני שנים אחרי שטעמה את סלט הברוקולי שלו ומאז התאהבה. אז במקום מתכון לסלט ברוקולי קבלו מתכון לקיש ברוקולי עם גבינות טעים במיוחד.
בואו לאינסטוש שלי – תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
מתחילים להכין את הקיש עם תחתית בצק.
אחרי שתכינו את הבצק, שימו אותו בין שני ניירות אפיה ותרדדו דק
תעבירו את הבצק לתבנית אפייה
שימו עליו שוב נייר אפייה ועם היד תרדדו את הבצק דק
זה יקל עליכם את העבודה
לא אופים לפני, פשוט שמים במקרר בזמן שמכינים את המלית
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן77– מתכונים לווטצ'אפ
עוד מתכונים לפשטידות וקיש כאן
מתכונים לפשטידות וקישים
מכינים את המלית, ממלאים את התבנית ולתנור
מוציאים מהתנור, נותנים לקיש לנוח קצת
לספוג את כל הטעמים.
תרסיס השמן הטוב בעולם הגיע לסוויט
במארז עם קוצץ ירקות
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
הקיש שלנו על שולחן האירוח
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
הקיש שלנו מלא בכל טוב
אחרי שהגשתי לשולחן ופרסתי אותו
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קיש ברוקולי עם גבינות חגיגי

קיש ברוקולי עם גבינות חגיגי
סוויט דוליIngredients
בצק פריך
- 100 גרם חמאה
- 200 מל' שמנת חמוצה
- 1ו-3/4 כוסות קמח לבן
מלית
- 3 כוסות פרחי ברוקולי
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 250 מל שמנת לבישול
- 3 ביצים
- 100 גרם גבינת עיזים
- 100 גרם גבינה מלוחה
- חצי כפית מלח
Instructions
- מכינים את הבצק - שמים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק רך
- כשהבצק רך - מרדדים בין שני ניירות אפיה לבצק דק
- מעבירים עם תחתית נייר האפייה לתבנית אפייה
- מסדרים את הבצק בתוך התבנית, מכסים את הדפנות עם הבצק
- אחרי שהבצק בתבנית, מכניסים למקרר ובינתיים מכינים את המלית
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
- לא צריך שיהיה שחום, פשוט לאדות את הבצל
- להוסיף את הברוקולי ולאדות את הברוקולי עם הבצל מספר דקות
- להוריד מהאש, לקרר מעט ולהוסיף את השמנת לבישול והביצים ולערבב
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים הכל לבלילה אחידה
- טועמים ואם צריך מלח מוסיפים
- מוציאים את התבנית מהמקרר, ממלאים את הבלילה בתוך התבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הקיש שלנו ואופים כ-50 דקות
- מוציאים, נותנים לו לנוח כעשר דקות ומגישים. מעולה!