מרק ערמונים מושלם פרווה, זה מסוג המרקים שאחרי שהכנתם פעם אחת, אתם אומרים יהההה איך לא הכנו קודם? ואו כמה שהוא מושלם!
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
כבר הכנתי בעבר עוף עם פטריות וערמונים והשבוע נתקלתי שוב בשקיות האלה והחלטתי ללכת על מרק ערמונים. אין כמו ערמונים כשאנחנו מסתובבים ברחובות בבירות העולם כשמכינים אותם על האש.
אבל מכיוון שאנחנו בארץ, אנחנו נשתמש בערמונים הקלופים והמוכנים שמוכרים בכל החנויות.
הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את המרק
ואיך מתחילים עם המרק?
חותכים קוביות של תפוחי אדמה וגזר,כמה עלי סלרי ומטגנים עם בצל
תנו לירקות היטב זה ישביח את טעמו של המרק
אחרי מספר דקות
מוסיפים את הערמונים ומטגנים עוד כמה דקות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אחרי שמטגנים את הכל ביחד
מוסיפים מים מלח ופלפל ומבשלים
מערבבים, מכסים את הסיר ונותנים לירקות להתבשל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים למרקים? בבקשה
מתכונים למרקים
אחרי שהמרק מוכן,
תטציאו את עלי הסלרי
תשאירו עלה אחד או שניים
וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
זה השלב שכל הטעמים מתאחדים ונהפכים למרק מושלם
אתם יכולים להוציא כף או שתיים של תפוחי אדמה וגזר לפני
או לטחון אבל להשאיר טיפת ירקות מעוכים
קוצץ ופורס של נעמן מושלם להכנת ירקות חתוכים
תוכלו לראות איך לתפעל אותו כאן
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
תשאירו לכם כמה ערמונים בודדים,
תחתכו אותם לפרוסות דקות ותוסיפו למרק
הם יוסיפו כל כך הרבה טעם!
הילדים השתגעו על המרק!
תוסיפו את פרוסות הערמונים מעל
ואני כבר מחכה לשמוע איך אהבתם.
מרק ערמונים מושלם פרווה
מרק ערמונים מושלם פרווה
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם ערמונים קלופים ומוכנים - 2 שקיות
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזרים
- 5 עלי סלרי וגבעולים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כוסות מים
Instructions
- חותכים את הבצל, תפוחי האדמה והגזר לקוביות
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים הכל ביחד
- מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומטגנים מספר דקות
- תשאירו בצד כ-5 ערמונים, מוסיפים את הערמונים הקלופים ומטגנים הכל ביחד כמה דקות
- מוסיפים מים מערבבים
- מוסיפים מלח ופלפל שחור מערבבים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שכל הירקות נעשים רכים
- אפשר להוציא שתי כפות תפוחי אדמה וגזר מהסיר, אחרי שהם רכים אם אתם רוצים להוסיף אחרי זה למרק
- מוציאים את רוב עלי הסלרי משאירים גבעול או שניים וטוחנים עם בלנדר מוט את כל הסיר
- זה השלב שכל הטעמים מתערבבים ביחד. תטעמו אם צריך להוסיף מלח או פלפל שחור
- את הערמונים ששמתם בצד, חותכים לפרוסות ומכניסים לסיר וגם את הקוביות של התפוחי אדמה והגזר
- אני הוספתי למרק עוד קצת פלפל שחור והיה נהדר
- נותנים לזה עוד בישול של מספר דקות ומכבים
- מגישים ורואים איך כולם מתמוגגים. תהנו!