ריבת אגסים וניל ותות שדה היא ריבה נהדרת שמכינים די בקלות ובמהירות. נשארו לכם במקרר אגסים שעוד שנייה מתים ואין מה לעשות איתם? מצאתי לכם פתרון מושלם.
אחותי משתגעת על ריבות וכל פעם מחדש כשאני מספרת לה שהכנתי היא צועקת עלי שלא אעיז לשלוח לה בגלל הקלוריות אבל כמו בשיר הידוע אחרי הצעקות של "למה עשית לי את זה? היא חלום!" מגיעות המחמאות.
בואו לאינסטוש שלי – תראו איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
בואו תראו כמה קל להכין.
אחרי שחתכתי את האגסים הוספתי לכם 3 תות שדה שגם נשארו מיותרים במקרר, כי עם המחירים של התות קצת קשה לזרוק היום תותים. לסיר הוספתי מקל וניל מה שפיזר המון גרגרי וניל בריבה והיא יצאה נהדרת.
את האגסים חותכים לריבועים, מוסיפים קוביות תות מפזרים סוכר את מקלות הוניל ושמים בצד לכמה שעות, שהסוכר ימוסס את הפירות לאט לאט.
אני מאד אוהבת להכין ריבות עם פירות שנשארו במקרר
וככה למדתי מהי השיטה הטובה ביותר להכנת ריבות.
איך יודעים אם הריבה מוכנה למשל? הכנתי לכם טריקים ופטנטים
עם מדריך מדוייק שלב אחרי שלב איך מכינים ריבות
ותוכלו למצוא אותו כאן
אך מכינים ריבת בבית
תוכל למצוא עוד המון ריבות
עוד מתכונים לריבות בבקשה
מתכונים לריבות וקונפיטורות
אחרי מספר שעות, הוספתי כחצי כוס מים ובישלתי על האש
אש נמוכה בבקשה שהריבה לא תישרף
ריבות זקוקות לזמן וסבלנות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו71 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
טעימה ונהדרת מאד!
פרוסת לחם קטנה קצת חמאה ואתם מסודרים
מבצעי סוף שנה בסוויט דולי נמשכים עם מחירים מצחיקים
הקופסאות שיעשו לכם סדר במקרר
תוכלו לראות את נוקודת הוניל השחורות בתוך הריבה
ואו כמה שהיא טעימה.
ריבת אגסים וניל ותות שדה
ריבת אגסים וניל ותות שדה
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס אגסים קצוצים
- 2-3 יחידות תות שדה
- 3/4 כוס סוכר
- רבע מקל וניל
- 1 כפית לימון סחוט
- חצי כוס מים
Instructions
- תקלפי את האגסים מהקליפה, חותכים לרבעים ולקוביות בלי הגרעינים מעבירים לסיר
- חותכים את התות לריבועים ומניחים על קוביות האגסים
- מפזרים סוכר ומניחים בצד לשעתיים שלוש
- מוסיפים את הלימון והמים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה שעה וחצי עד שהריבה מוכנה
- האגסים לא צריכים להיות רכים אבל הנוזל משנה את צבעו וצריך להיות סמיך
- מעקרים צנצנות, חשוב, ומעבירים את הריבה לצנצנות. תהנו!
