מתכון לצלי עוף בסיר הוא סיר מלא בטעמים שאתם כל כך תהנו ממנו, הוא קל הכנה מאד והטעמים שלו – ואו.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
עוף שמבחוץ הוא שחום ונהדר, הרוטב שלו – מדהיםםםםםםםםם – מבפנים הוא רך ועסיסי.
הילדים התנפלו עליו, ואחד הנוכחים לא הפסיק לטבול את החלה ברוטב.
הטריק להכנת המתכון הזה, צבע הבצל
אני משחימה את הבצל עד לקבלת גוון ממש שחום,
תיזהרו שלא ישרף אבל תגיעו למצב שכמעט כל הבצל חום
בדרך כלל אני נוהגת להוריד את העור מהעוף
הפעם השארתי חלק כן וחלק לא
כדי שהעור יוסיף טעמים נוספים לתערובת.
כשהבצל שחום, מוסיפים את העוף
ומטגנים אותו מכל הצדדים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו84 כאן- מתכונים לווטצא'פ
בשלב הבא, מפזרים את התבלינים, מוסיפים מים
וזהו. שוכחים את העוף על האש.
מבשלים באש קטנה שעה שעה וחצי
ויש לכם עוף מושלם!
תראו את הצבע של העוף, הילדים התנפלו עליו.
הוא שחום מבחוץ, רך ועסיסי מבפנים,
מלא טעמים ונהדר!
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
מתכון נהדר לראש השנה
לעוד מתכונים לראש השנה לחצו כאן
מתכונים לראש השנה
לבקשתכם המנדולינה חזרה למלאי והכנתי לכם סרטון איך מפעילים בבקשה
מחפשים עוד מתכונים לבשר צלי בבקשה
מתכונים לצלי בקר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אורז לבן ליד, עם פירה הרוטב הזה יהיה מושלם
ויש לכם מנה נפלאה לשבת – תהנו.
מתכון לצלי עוף בסיר
מתכון לצלי עוף בסיר
סוויט דוליIngredients
- 3 כרעיים עוף
- 1 בצל
- 5 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 1 כף גריל עוף
- 8 שיני שום
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
- פורסים את העוף לחלקים ומורידים את העור
- מטגנים את העוף בבצל משני הצדדים היטב
- אחרי שהעוף שחום, מפזרים את כל התבלינים
- מוסיפים שיני שום
- יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה
- מדי פעם תבדקו שהמים לא נגמרו
- בסיום, העוף יהיה רך רך, שחום ועסיסי והרוטב סמיך וטעים. בתיאבון!