עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

שתף
הדפסה
עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח
מה צריך

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם נטורינה
1 כוס מיץ תפוזים
300 גרם אגוזים טחונים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפייה
לציפוי
אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

מה צריך

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם נטורינה
1 כוס מיץ תפוזים
300 גרם אגוזים טחונים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפייה
לציפוי
אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח היא עוגה נהדרת לחג. עוגה רכה ואוורירית מלאה באגוזים ונהדרת.

הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך הכנתי את עוגת האגוזים

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

פסח הוא חג האגוזים והקוקוס, כי אנחנו צריכים למלא את העוגות או באגוזים או בקוקוס במקום קמח. שנה שעברה אני מזכירה לכם היינו בסגר, מסוגרים בבתים, לא יודעים מה יום ומה לילה וככה נולדה לה אחת ההצלחות של פסח עוגת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח.

אז עוגת קוקוס עם שוקולד יש לכם ועכשיו צריך לדאוג לעוגת אגוזים. אז הכנתי. עוגת אגוזים כשרה לפסח שיצאה רכה ונהדרת מ ל א ה באגוזים.

הכנתי את העוגה, אפיתי, יצאה מהתנור ופיזרתי עליה אבקת סוכר.
הייתי מאד מרוצה ממנה
ואפילו חתכתי פרוסה וצילמתי את הדוגמנית שלנו
כי חשבתי לי בלב, שאשאיר אותה בחוץ
וככה כל אחד יוכל לחתוך לו חתיכה מהעוגה.

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו83 כאן- מתכונים לווטצא'פ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

תראו את היפה שלנו עם אבקת הסוכר

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

אבל אז החלטתי שאני מוסיפה לעוגה שכבת קצפת,
תשמעו זה הקפיץ את הטעם של העוגה ברמות!
מה שמצחיק זה תמיד התגובות של כל אחד והטעם שלו
הבת שלי אמרה שהיא מעדיפה בלי הקצפת
כי זה טעים לה ככה ליד הקפה,
השנייה אמרה אני רוצה עם הקצפת ו"יש לך עוד קצפת להוסיף לי?"
אז כמו תמיד זה בידיים שלכם.

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

עוגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

 

וגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

סוויט דולי
וגת אגוזים פרווה כשרה לפסח, עוגה אורירית ורכה נהדרת לפסח
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 7 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 300 גרפ אגוזי מלך טחונים
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 שקית אבקת אפייה

לציפוי

  • אבקת סוכר
  • 250 גרם שמנת להקצפה
  • 3 כפיות סוכר

Instructions
 

  • מפרידים את הביצים לקערת חלבונים וחלמונים
  • שמים את החלבונים בקערת מיקסר ומקציפים
  • מקציפים כחמש דקות בלי להוסיף כלום עד שהקצף יהיה בהיר ותפוח
  • מוסיפים את הסוכר לאט לאט בפעמיים שלוש
  • מוסיפים גם את הסוכר וניל ומקציפים לקצף יציב וחזק.
  • את החלמונים מערבבים עם הנטורינה ומערבבים
  • מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
  • מוסיפים לקערת החלבונים את האגוזים הטחונים ומערבבים קלות
  • מעבירים שתי כפות גדושות בקצף החלבונים לקערת החלמונים ומערבבים כדי לעבות את החלמונים
  • מעבירים את החלמונים לקערת החלבונים ומערבבים לאט הכל ביחד
  • מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת אפייה ומערבבים
  • בתנועות עטיפה מערבבים את כל החומרים ביחד
  • מערבבים הכל לבלילה אחידה
  • משמנים תבנית אפייה, עוטפים את התבנית בנייר אפייה
  • יוצקים את הבלילה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-35 דקות
  • מוציאים מהתנור, מקררים אפשר לבזוק אבקת סוכר
  • מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב ומקשטים. חג שמח!
Keyword וגת אגוזים פרווה כשרה לפסח

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים