עוגת קרמבו וניל הפוכה, היא עוגה שמזכירה לי את המילים של אח שלי שיהיה בגן עדן. אתה טועם ביס מעוגה ואומר לי
"יש בעיה עם העוגה הזו"
אני, בפעם הראשונה נבהלתי נורא, "מה הבעיה??"
"אי אפשר להפסיק לאכול ממנה"
וזו הגדרה מדוייקת לעוגה. עוגת קרמבו וניל הפוכה. היא רכה-רכה, מלאה בקרמים טעימים, וכל ביס ממנה מחליק בגרון, לא צריך להתאמץ.
בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
עוגת קרמבו וניל היא עוגת קרמבו קלאסית אבל אני הפכתי את הצבעים שלה. גם אין הפרדות ביצים, מכינים את העוגה כמו עוגה בחושה ולתנור.
המירקם שלה כל כך רך שזה פשוט חלום!
לגירסת ללא גלוטן ממליצה במקום קמח תופח להשתמש בקונפלור ואבקת אפייה.
בהתחלה הכנתי את העוגה וקישטתי אותה רק מסביב בעיטור של קצפת, כדי שיראו את השכבה האמצעית, שהיא שוקולד.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תראו את השלמות של העוגה
כל ביס ממנה – חלום!
עוד מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגת שוקולד
אחרי שזילפתי את הקצפת הלבנה מסביב, החלטתי לשנות
ומלאת את כל העוגה בקצפת, כדי שההפתעה תהייה מושלמת
כשאחתוך את העוגה.
כי אז יתגלו שלוש שכבות שונות של צבע.
הנה היפה שלנו – כולה הפתעה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו90 כאן- מתכונים לווטצא'פ
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל תהייה מתנה מושלמת למשלוח מנות או למטבח שלך
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל
ואם אתם מחפשים מתכונים לעוגת קרמבו קלאסית בבקשה
מתכון לעוגת קרבו קלאסית
עוגת קרמבו הפוכה טעימה, רכה ועסיסית
תהייה מושלמת לכם לשבת.
עוגת קרמבו וניל הפוכה

עוגת קרמבו וניל הפוכה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- חצי כוס שמן
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס קמח תופח
לקרם
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- 1 כוס חלב
קצפת
- 250 מל שמנת מתוקה
- 3 כפיות סוכר
Instructions
- מערבבים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר
- מוסיפים את השמן ומערבבים
- מוסיפים את האינטסנט פודינג וניל והקמח ומערבבים לעיסה אחידה
- משמנים תבנית ויוצקים פנימה את הבלילה
- לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות
- מוציאים ומקררים
- מקציפים שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג שוקולד והחלב לקרם
- אחרי שהעוגה התקררה, מורחים את הקרם שוקולד מעל
- מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף בהיר ומצפים את העוגה למעלה
- שמים במקרר לפחות לשעתיים שלוש ואחרי זה - הללויה, אתם תשתגעו מרוב הנאה!
I love your recipes
Thank you so much!!