חזה עוף עם פקאן כמו במסעדות, מתאים השבוע לארוחת השבת, כי חול המועד ואנחנו כבר עייפים מלאכול וערב חג עוד לפנינו, בואו נכין משהו קל אבל טעים!
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
כבר שכחנו כמה תקופת החגים אינטנסיבית ומלאה משפחה וארוחות. אחותי מתקשרת אלי "מה אכין לשבת?? שוב פעם להכין אוכל?"
וזה כל כך נכון, אנחנו לא יודעים כבר מה להמציא מרוב ארוחות.
מכיוון שערב החג ביום ראשון, יום שישי נלך על מתכונים קלים ואין כמו עוף להקפיץ במחבת עם טעימים כדי שתהייה מנה נהדרת. תוסיפו ליד אורז, סלטים, אפשר גם כמנה ראשונה קציצות דגים ברוטב אסייתי ויש לכם ארוחה נהדרת.
הפעם הכנתי עוף עם פקאן, הוספתי ברטבים קצת חריפות כי הפקאנים מסוכרים ומתוקים, ככה שהשילוב של המנה יצא נהדר.
מחפשים עוד מתכונים סוכות? בבקשה
מתכונים לסוכות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים לעוף? בבקשה
מתכונים לעוף
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לאוכל סיני? בבקשה
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
חזה עוף עם פקאן כמו במסעדות שמכינים בעשרים דקות

חזה עוף עם פקאן כמו במסעדות
חזה עוף עם פקאן כמו במסעדות
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 5 כפות שמן שומשום
- חצי כוס רוטב סויה
- חצי כוס רוטב חמוץ מתוק
- 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
- 2 כפות שומשום
- 1 כוס בצל ירוק
- 1 כוס אגוזי פקאן מסוכרים
Instructions
- יוצקים שמן שומשום למחבת ומחממים
- מעבירים למחבת החם את קוביות חזה העוף ומטגנים היטב
- כשהעוף מטוגן, מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים
- מקפיצים את העוף בתוך הרטבים כמה דקות כדי שיספוג את הטעמים
- מוסיפים את הבצל ומבשלים הכל ביחד
- לפני ההגשה מפזרים את הפקנים שומשום מעל ומגישים.
- בתיאבון!
את הפקאנים שמים תוך כדי ההקפצה או רק לפני ההגשה ?
רק לפני ההגשה. ותודה על השאלה תיקנתי במתכון. שבוע טוב