פולקע עם ירקות בסיר, תבשיל שהכנתי עם הירקות שנשארו במקרר, ותמיד המתכונים שאני לא מתכננת, יוצאים אש. הכל התחיל כשכלתי אמרה לי "יש מצב את מכינה עוף בלי תפוחי אדמה?"
ואנחנו הרי שפוטים של הילדים, אז פתחתי את המקרר וכל הירקות שנשארו, הוצאתי והכנסתי לתבשיל.
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
החוטים הכתומים שאתם רואים, זה גפרורים של גזר, דקים דקים שנשארו גם במקרר ונוספו לתבשיל. אני הוספתי פטריות וכרובית ואתם יכולים להוסיף כל מה שאתם אוהבים.
ראשית, טיגנתי את העוף, אחרי שהעוף טוגן, הוצאתי אותו הוספתי את הירקות לסיר וטיגנתי את כל הירקות. לאחר מכן החזרתי את העוף לסיר ובישלתי הכל ביחד.
אתם יכולים להגיש עם אורז לבן ליד, זה משתלב מצויין עם הרוטב של העוף. הנה מתכון – איך מכינים אורז לבן אחד אחד
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן58– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים לעוף? בבקשה
מתכונים לעוף
רוצים לרענן את סט הכוסות שלכם? בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לאחר הבישול הארוך, העוף טעים ורך והירקות תוספת נהדרת.

פולקע עם ירקות בסיר
פולקע עם ירקות בסיר
סוויט דוליIngredients
- 6 פולקע עוף
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 כוס גפרורי גזר
- 250 גרם פיטריות
- 1 כוס פרחי כרובית
- 5 שיני שום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף תבלין עוף
- 1 כף פפריקה אדומה
- 2 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום
- מוסיפים פרוסות שום לסיר, מוסיפים את הפולקע ומטגנים את הפולקע
- מטגנים את הפולקע מכל הצדדים
- לאחר שהפולקע טוגן היטב, מוציאים מהסיר את העוף ומוסיפים את הירקות לסיר
- מטגנים את כל הירקות, הגזר, הפטריות והכרובית מטגנים מספר דקות
- מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את כל התבלינים
- יוצקים מים ומביאים לרתיחה
- לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי
- אפשר להגיש עם אורז ליד, טעים אש!
