מתכון לסלט אספרגוס וזוקיני חם מושלם למתכונים לחנוכה. הכנתי את הסלט בהשראת אהרוני הגאון, שאני אוהבת לשמוע אותו וללמוד ממנו. הוא הכין את הסלט הזה עם חמאת מיסו, שלא היתה לי בבית, אז הכנתי עם חמאה רגילה ושום כתוש. יצא אש!
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
תשמרו את המתכון כדי לארח איתו בחנוכה, האורחים שלכם יעופו עליו!
בשבוע שעבר אירחנו את ההורים של החתן שלנו אסף, שאמא שלו מאד אוהבת סלטים ואתם מכינים את סלט סלק טרי עם שזיפים וצנוברים .
פעם בחגים מישהי שלחה לי הודעה "את יכולה לשלוח לי את הסלט עם השזיפים של החמה של הבת שלך?" כן נאוה, אנשים מאד אוהבים את הסלטים שלך. אז הפעם היתה לי זכות להכין לה סלט שהיא לא מכירה והוא היה טעים אש!
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? בבקשה
מתכונים לחנוכה
הטריק היחידי בלהכין את הסלט הזה אנחנו זקוקים לשני מצרכים אספרגוס וזוקיני. לא מקלפים את הזוקיני, וחשוב שהאספרגוס יהיה מאד טרי כדי שלא יהיו בו חוטים לאחר הטיגון.
אני לא חלטתי את האספרגוס לפני, בגלל שהם היו כל כך צעירים וטריים, ישר טיגנתי ויצאו אש!
אגב, הכנתי את הסלט בשישי, שמרתי במקרר ובשבת חיממתי מעט והגשתי, הסלט שמר על צורתו וטעמו.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן33– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים להכין דונאטס מושלמים לחנוכה? בבקשה
הכנתי לכם סרטון איך מכינים עם הגלגלת הנהדרת
הגלגלת שתעזור לכם להכין דונאטס מושלמים לחנוכה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דול
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אחרי שתכינו פעם אחת אתם לא תפסיקו להכין אותו
קל הכנה וטעים אש.
מתכון לסלט אספרגוס וזוקיני חם
מתכון לסלט אספרגוס וזוקיני חם
סוויט דוליIngredients
- 3 זוקיני
- 1 צרור אספרגוס
- 100 גרם חמאה
- 7 שיני שום
- 1 כפית מלח
Instructions
- שוטפים את הזוקיני היטב, מורידים את הקצוות וחותכים כל זוקיני לחצי ואחרי זה לרבעים
- שמים במחבת 50 גרם חמאה ושיני שום כתושות
- מחכים שהחמאה תימס מערבבים את השום ושמים את הזוקיני על המחבת עם הצד הבהיר כלפי מטה, שהזוקיני יצרבו
- אחרי שטיגנתם את כל הזוקיני מוציאים מהמחבת
- שמים במחבת חמאה עם שיני שום, ממיסים את החמאה
- חותכים את האספרגוס לשניים או שלושה חלקים, תלוי באורך האהוב עליכם
- שמים את האספרגוס במחבת עם החמאה והשום ומטגנים מספר דקות
- מוסיפים את הזוקיני, מוסיפים מלח, מערבבים ומטגנים ביחד עוד מספר דקות
- מגישים חם
- אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה ולחמם כל פעם מחדש. בתיאבון!

