עוגיות תפוחים פריכות עם בצק, כאלה עוד לא אכלתם! באחריות! עיגולי תפוחים מצופים בסוכר וקינמון, עטופים בבצק, כל ביס האמא-של-הפצצה! מושלמות!
הכנתי לכם סרטון של דקה וחצי כדי שתראו איך בדיוק מכינים את העוגיות המשגעות האלה
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את העוגיות המושלמות האלה הכנתי עם בצק פיצה של שימרית, שהאמהות משתגעות עליו כמה שקל לעבוד איתו. לכבוד חנוכה החלטתי להפתיע ולהכין איתו עוגיות. תקשיבו נרשמה הצלחה אגדתית! הילדים טרפו!
לכו לראות את הסרטון כדי שתראו איך מכינים את הצורה אבל כלל הברזל הוא, לפתוח את הבצק, לרדד, להניח פרוסות תפוחים על הבצק ולחתוך את הבצק ל-12 ריבועים שעל כל ריבוע בצק יש תפוח.
עכשיו אני מזכירה לכם זהו בצק פיצה, הוא לא נעשה משחים בתנור, אבל כן בהחלט נאפה למרות שהוא נראה בהיר.
בזמן האפייה, הסוכר והקינמון מגירים נוזלים. תפתחו את התנור, בזהירות תטבלו מברשת מריחה ברוטב הטופי שנוזל מהתפוחים ותמרחו על הבצק, זה יוסיף צבע לבצק וטעם – ואה-ואה כמה שהן טעימות.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? בבקשה
מתכונים לחנוכה
אני טעמתי כמעט כל אחת מהעוגיות כמה שהתלהבתי מהן.
לאחר האפייה מפזרים עליהן אבקת סוכר
העוגיות מצוינות באותו היום, אבל נשארו שתיים יומיים בחוץ,
נכון, לא טריות כמו ביום הראשון אבל עדיין טעימות.
נפתחה קבוצה למוצרים של הסוויט.
רוצים לקבל הצעות ישר לווטצפ?
בואו הצטרפו פה
סוויט של מוצרים
בואו לארח בחג עם צלחות חדשות!
עוגיות תפוחים כאלה עוד לא אכלתם!
עוגיות תפוחים פריכות עם בצק

עוגיות תפוחים פריכות עם בצק
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פיצה של שימרית
- 3 תפוחים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כפית קינמון
- חצי כוס אבקת סוכר
Instructions
- חותכים את התפוחים לפרוסות, אני השתמשתי בתפוחים גם אדומים וגם ירוקים
- עם חורצן מוציאים את ליבת התפוח מהאמצע, יוצרים חור באמצע התפוח
- פותחים את הבצק ומרדדים אותו
- מניחים 12 פרוסות תפוחים על הבצק
- חותכים פסים לאורך ולרוחב שעל כל ריבוע בצק יהיה תפוח
- בקערה מערבבים את הסוכר עם הסוכר וניל והקינמון לתערובת אחידה
- מציעה להוריד את התפוחים מהבצק כדי שיהיה לכם יותר קל לעבוד
- טובלים כל עיגול תפוחים בתערובת הסוכר והקינמון בנדיבות
- מניחים על כל ריבוע בצק עיגול תפוח
- קורצים בארבע פינות התפוח חריצים קטנים ואת הפינות של הבצק מקפלים לתוך התפוח
- ככה מכינים את כל התפוחים
- מעבירים את התפוחים עם הבצק לתבנית אפייה
- מורחים על התפוחים מעט מים ומפזרים את שאריות הסוכר והקינמון על התפוחים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כעשרים דקות. בזמן שהתפוחים בתנור הם מגירים נוזלים והטופי נוזל על נייר האפייה
- פותחים את התנור בזהירות, עם מברשת טובלים בטופי ומורחים על התפוחים
- הבצק לא משחים אבל התוחים מתכהים
- מוציאים את התבנית, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגיות טעימות אש! חג שמח