מרק לוביה עם קציצות בשר

מרק לוביה עם קציצות בשר טעים כל כך!

שתף
הדפסה
מרק לוביה עם קציצות בשר
מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
2 כוסות לוביה
2 תפוחי אדמה
1 גזר
מלח
פלפל שחור
עלי סלרי

500 גרם בשר טחון
מלח, פלפל שחור
שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה

מה צריך

5 כפות שמן
1 בצל
2 כוסות לוביה
2 תפוחי אדמה
1 גזר
מלח
פלפל שחור
עלי סלרי

500 גרם בשר טחון
מלח, פלפל שחור
שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה

מרק לוביה עם קציצות בשר

מרק לוביה עם קציצות בשר הוא הכי מרק של בית. מרק סמיך, טעים כל כך עם קציצות בשר שמוסיפים לתבשיל והן נותנות טעם נהדר למרק.

בואו לאינסטוש טעים אצלי  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

אחרי שמכינים את הקציצות, אני טיגנתי את הקציצות טיגון חלקי. מה פירוש? לא טיגון חזק חזק, כזה שמשאיר את הפנים של הקציצה קצת רך. אחרי שהכנתי את המרק, הוספתי את הקציצות למרק. חלום!

מרק לוביה עם קציצות בשר

 

בפעם הקודמת הכנתי מרק לוביה יבשה עם ירקות , הילדים כל כך התלהבו מהמרק, שהחלטתי לשחזר את ההצלחה אבל הוספתי קציצות למרק. אם אתם לא רוצים לטגן את הקציצות קודם בהחלט אפשרי. אפשרי להכין את הקציצות, להכין את המרק, ובזמן שהמרק מתבשל, להוסיף את הקציצות ולבשל את המרק עם הקציצות ביחד. מרק מלא בטעמים, נפלא לחורף ומזכיר את בית אמא.

 

מרק לוביה עם קציצות בשר

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצ55 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

סט הקופסאות הנהדר לאיחסון

הכנתי לכם סרטון הדגמה עם הקופסאות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

מרק לוביה עם קציצות בשר

מרק לוביה עם קציצות בשר

 

מרק לוביה עם קציצות בשר

סוויט דולי
מרק לוביה עם קציצות בשר, תבשיל נפלא בסיר אחד
Prep Time 50 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 48 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 2 כוסות לוביה יבשה אחרי השרייה
  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 גזר
  • 3 גבעולי סלרי עם עלים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

קציצות בשר

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה

Instructions
 

  • לילה לפני משרים את הלוביה היבשה בסיר מלא מים
  • אפשר להחליף את המים אחרי כמה שעות
  • כדי לחסוך בזמנים, אפשר לבשל את הלוביה כשעתיים עד שתהייה רכה לפני הכנת המרק
  • יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שחום
  • אבל ממש גוון שחום כי זה יתן את הטעם למרק
  • מוסיפים לשמן קוביות תפוחי אדמה וגזר ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים את השעועית ואת הסלרי ומוסיפים מים
  • מוסיפים מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה
  • לאחר שהאש רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה מעל שעה וחצי עד שהלוביה רכה
  • מכינים את קציצות הבשר
  • מערבבים את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה הקצוצה, המלח הפלפל השחור והביצה לתערובת אחידה
  • יוצרים קציצות

שיטת הטיגון

  • מטגנים את הקציצות בשמן אבל לא טיגון שייבש את הקציצה, חצי טיגון. שהקציצה תהייה מטוגנת מבחוץ.
  • מוציאים את הקציצות ומעבירים לסיר המרק

שיטת בישול הקציצות במרק

  • יוצרים קציצות וכשהמרק רותח, מוסיפים את הקציצות למרק שיתבשלו יחד עם המרק
  • מבשלים את המרק עד שהלוביה רכה. מרק טעים אש!
Keyword מרק לוביה עם קציצות בשר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים