מתכון לאצבעות שניצל סלמון שילדים אוהבים, מבוגרים מחסלים והשוס – מכינים בעשרים דקות. אצבעות שניצל הסלמון הפתיעו גם אותי אחרי שהכנתי. בהתחלה כשטיגנתי עברו המבוגרים, לקחו מהקערה ואני רואה שלאט לאט הם נעלמים.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
הלהיט היה כשהבת שלי שאלה את הנכד "רוצה שניצל סלמון?" ההוא אמר כן ובום – שניצל הסלמון חוסל. כשהנכד השני זיהה שאחיו חיסל גם הוא הצטרף לחגיגה וככה נעלמו לכם אצבעות שניצל הסלמון עוד לפני שהוגשו לשולחן. הנה לכם רעיון נהדר לשבועות להגיש לילדים ותאמינו לי שהמבוגרים יחסלו גם.
קל מאד להכין את המתכון הזה. מתחילים עם דג סלמון שמקלפים לו את העור ומייבשים את אצבעות הדג היטב. זה הסוד. שהדג יהיה יבש. חותכים לאצבעות את הסלמון.
לציפוי הדגים השתמשתי גם בפירורי לחם וגם בפירורי פנקו מה שנתן לדג קריספיות וקרנציות נהדרת.
תקפידו כשאתם מטגנים לא אש חזקה כי הם ישרפו לכם. מטגנים אותם ממש במהירות
לכן חשוב שהאש לא תהייה חזקה. אני התחלתי עם אש חזקה והראשונים נשרפו לי.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
מחפשים עוד מתכונים לדגים? בבקשה
מתכונים לדגים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הם טעימים אש ונחטפים במהירות, אתם תודו לי שוב על המתכון
מתכון לאצבעות שניצל סלמון
מתכון לאצבעות שניצל סלמון
סוויט דוליIngredients
- 3 פרוסות נתחי דג סלמון
- 1 כוס פירורי לחם
- 1 כוס פירורי פנקו
- רבע כפית מלח
- שמן לטיגון
Instructions
- חותכים את נתחי הסלמון לאצבעות ומסירים את העור
- מטפטפים על הסלמון מיץ לימון ונותנים לו לעמוד כרבע שעה
- מייבשים את אצבעות הסלמון היטב בנייר סופג
- מערבבים את פירורי הלחם ופירורי הפנקו ביחד עם מלח
- טובלים את אצבעות הסלמון היטב מכל הצדדים בפירורי הלחם. עוטפים את אצבעות השניצל היטב.
- מחממים בסיר שמן וכשהשמן חם מכניסים פנימה את האצבעות
- תנמיכו את האש, כדי שהאצבעות לא ישרפו
- מטגנים את האצבעות מכל הצדדים
- מוציאים מהאש ומגישים. הם מתחסלים בשניות. בתיאבון!
בוקר טוב,
בשניצל סלמון – לא משתמשים בביצה?
אין צורך. תייבשי את הדג היטב ולטבול בפירורי הלחם והפנקו. ידבקו בוודאות.
היי, לא טובלים בביצה לפני פרורי הלחם והפנקו?