שקשוקה עם חצילים חלומית, שקשוקה חלומית לארוחת הערב.
או הבוקר. אז יומיים הייתי שפוכה במיטה.
אתם מכירים את זה. אנחנו אומרים כל הזמן בריאות-בריאות,
אבל כשמגיע הקטע שמפיל מהרגליים, אז אנחנו מתפללים בשקט בלב, שנקום שוב על הרגליים. כולה מה? וירוס! אבל איזה יומיים אלה היו. אוף. עזבו. התאוששתי, קמתי על הרגליים ופתחתי את המקרר.
שקשוקה עם חצילים שקשוקה חלומית לארוחה באה לי לראש.
הזכיר לי את בית אמא. אצלנו אכלו המון חצילים ובמקרר תמיד יש לי חצילים על האש.
כבר דמיינתי איך אני טובלת את פרוסת הלחם בשקשוקה ורצתי להכיןץ
בזמנו הכנתי בורקס ממולאים בחצילים שקראתי להם – מאפה חצילים עם גבינה מלוחה, שעף ברשת עם הכותרת:
מי שלא אכל מאפה חצילים עם גבינה מלוחה עטופים בבצק נימוח או בלדינו פסטל קון מרנג’נה, לא ידע מהו אושר צרוף בחייו!
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו55 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
את המתכון תוכלו למצוא פה: מאפה חצילים עם מלוחה – פסטל קון מרנג'נה

כל מילה אמת ואהבתי איך אף אחד לא העיר לי שהמאפה שלי בתכל'ס בורקס.
מתכונים נוספים לבורקסים טעימים תמצאו כאן – מתכונים לבורקסים
3 קערות-בול נירוסטה מוזהבות להגשה 15 ס”מ

לפרטים ורכישה
3 קערות-בול נירוסטה מוזהבות להגשה 15 ס”מ
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
לעוד מתכונים עם חצילים לחצו כאן
מתכונים עם חצילים
אבל אנחנו בענייני שקשוקה עם חצילים.
איך מכינים?
חצילים קלויים על האש מערבבים עם כל שאריות הגבינות המלוחות שיש לכם בבית מוסיפים ביצים ויש לכם אחלה ארוחה.
עוד מתכונים לארוחות קלות
מתכונים לפשטידות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
שקשוקה עם חצילים חלומית
שקשוקה עם חצילים חלומית
סוויט דוליIngredients
- 2 חצילים על האש מעוכים
- 4 ביצים
- 2 כפות גבינה לבנה או קוטג'
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 4 כפות שמן
- רבע כפית פלפל שחור
Instructions
- מועכים את החצילים היטב ומוסיפים 2 ביצים, מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב
- שמים מחבת על האש, משמנים מחבת בשמן זית וכעבור 2 דקות או יותר כשהשמן חם, יוצקים החצילים עם הגבינות למחבת.
- נותנים לחצילים ולגבינות להתבשל כעשר דקות. מערבבים פעם או פעמיים עד שהחצילים טיפה מבעבעים.
- בשלב הזה שוברים פנימה 2 ביצים או יותר כמה שאתם אוהבים
- עשר דקות או קצת יותר על אש בינונית עד שהביצים מתבשלות.
- אם אתם אוהבים את הביצים שעל השקשוקה לא רכות, יש לכסה במכסה
- לחם שחור, סלט ואוכלים ישר מהמחבת(: בתיאבון!
