סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח, אלטרנטיבה טעימה ומפנקת למריטוצו המסורתי

שתף
הדפסה
סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח
מה צריך

500 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים שימרית
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
200 גרם נטורינה
2 ביצים
3/4 כוס חלב סויה

לציפוי
1 ביצה טרופה

סירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון

קרם פיסטוק/וניל/שוקולד

250 מל' שמנת צמחית
3 כפיות סוכר
ממרח פיסטוק/ גאנש שוקולד

אבקת סוכר

מה צריך

500 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים שימרית
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
200 גרם נטורינה
2 ביצים
3/4 כוס חלב סויה

לציפוי
1 ביצה טרופה

סירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון

קרם פיסטוק/וניל/שוקולד

250 מל' שמנת צמחית
3 כפיות סוכר
ממרח פיסטוק/ גאנש שוקולד

אבקת סוכר

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח, הסופגנייה האפויה המושלמת שלכם לחנוכה.

מריטוצו פרווה הוא פינוק מושלם לכל מי שמחפש אלטרנטיבה טעימה ומפנקת למריטוצו המסורתי. מריטוצו פרווה מתאים לכל מי שומר כשרות, צמחוני, טבעוני או סתם מעדיף מאכלים פרווה.

את המריטוצו שלנו מכינים מבצק שמרים. אני השתמשתי בשמרים טריים של שימרית. שתדעו, אין כמו להכין סופגניות עם שמרים טריים. תנסו פעם אחת, תראו את ההבדל.  זה נוח בדיוק כמו שמרים יבשים, תפיחה מהירה ונהדרת וזה תופח – אמא'לה ואבא'לה איזה יופי. והריח! ואו! הנכדים נכנסו הביתה וישר שאלו "מורמור, הכנת סופגניות?"

כדי שהמריטוצו תהייה פרווה, השתמשתי בנטורינה שהיא נפלאה למאפים, והסופגניות יצאו רכות ונהדרות.

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

 

הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי

 

 

 

 

עוקבים אחרי  באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי  –
האינסטגרם של סוויטדולי

כמה כללים חשובים להכנת הסופגניות.
הסופגניות חייבות להיות טריות והן במיטבן ביום ההכנה.
אפשר להכין את בצק השמרים לילה לפני ולשמור במקרר עד זמן ההכנה.
ביום ההגשה, תכינו את הסופגניות, תאהבו ותשימו את סירופ הסוכר.

אחרי שהמריטוצו שלנו יצאו מהתנור, מורחים אותם בסירופ סוכר מכף רגל ועד ראש
ונותנים להם להתקרר היטב

מריטוצו הסופגנייה האיטלקית המושלמת

אפשר כשעה לפני ההגשה לשים את הקרמים השונים ולהשאיר בחוץ, במזג האוויר הקריר של הימים האלה לא יקרה להם כלום.
לא! להכניס למקרר את הסופגניות עם הקרם – הן יהיו אבן.
אפשר להקפיא לאחר האפיה. לפני ההגשה להפשיר ולחמם מעט בתנור חם.
הן רכות, אווריריות, נהדרות!

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה? בבקשה
מתכונים לחנוכה

 

מחפשים עוד מתכונים לסופגניות? בבקשה
מתכונים לסופגניות

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

 

 

המחבת שיכין לכם פנקייקים מושלמים

לכבוד חנוכה – המתנה שתשמח את המשפחה

מחבת 4 שקעים

לפרטים ורכישה

 

קונים אחד לכם ואחד לילדים

מארז 2 מחבתות – 4 שקעים

המריטוצו המושלמות שלנו – פרווה  – שהכנתי עם השמרים הטריים ונטורינה. מושלמות!

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

המתכון בשיתוף שימרית

סופגניות מריטוצו פרווה מתכון מנצח

 


רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים