מתכון לפלפלים ממולאים בגריסים הכנתי ויצא תבשיל אש! ראשית, אני משתגעת על גריסים בכל צורה, ובשבוע שעבר הייתי חולה ואחרי יומיים החלטתי להכין משהו לחזק את עצמי, כי זכרתי שהמדקרת שלי אמרה לי שגריסים מנקים ומחזקים את הגוף, אז הכנתי פלפלים ממולאים בגריסים. שני פלפלים הקפאתי ושלחתי לגלי הצמחונית שלי, שהתקשרה ואמרה שהפלפלים טעימים אש.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק העיקרי שהכנת המנה הזו, לבשל את הגריסים לפני הכנת המנה, אתם חוסכים זמן בהכנת המנה אחרי. הכנתי את הבלילה, מלאתי את הפלפלים ושמתי בסיר עם הרוטב.
תבשלו את הסיר על אש קטנה עם הרוטב ויהיה לכם סיר של השמחות
הוספתי גריסים גם לרוטב ויצאו טעימים אש
עוד מתכונים עם גריסים כאן
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
סט מצעים ב-10 דגמים לבחירה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פלפלים ממולאים בגריסים סיר טבעוני צמחוני נהדר
מתכון לפלפלים ממולאים בגריסים

מתכון לפלפלים ממולאים בגריסים
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 שיני שום פרוסות
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית ראס אל חנות
- 4 פלפלים אדומים
- 1 כוס גריסים מבושלים
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כוס כוסברה קצוצה
Instructions
- לפני הכל - שוטפים גריסים ומבשלים במים כשעה, אחרי כשעה, מסננים את הגריסים מהמים ושמים בקערה ומניחים בצד
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות עד שהבצל משחים
- מוסיפים לסיר עם הבצל את רוטב העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל וראס אל חנות, שיני שום פרוסות, מים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מכינים את הפלפלים למילוי, חותכים את ראשי הפלפלים, מנקים מגרעינים ושוטפים
- חורצים בתחתית הפלפל איקס כדי שהנוזלים יכנסו לפלפל בזמן הבישול
- בקערה שמים את הגריסים המבושלים, מוסיפים לקערה פטרוזיליה, כוסברה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, ו - 4 כפות מרוטב העגבניות, מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- ממלאים את הפלפלים בתערובת הגריסים
- שמים את הפלפלים בסיר עם רוטב העגבניות ואם נשארו גריסים מפזרים בסיר
- מביאים לרתיחה את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהתבשיל מוכן וסמיך. בתיאבון.