מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי
הכנתי את הבראוניז האלה, מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי כבר לפני חודש.
כדי שחומר הנפץ השוקולדי הזה לא ישאר בבית, חילקתי בין אנשים טובים שהתנדבו לקבל.
למחרת קבלתי טלפון ומישהי מהצד השני נבחה:
"שתדעי לך שזה לא חוקי מה שעשית"
"מה??"
"את XXXX בת אלף XXXXX"
פרצתי בצחוק
"מה? מה עשיתי??"
"הם לא חוקיים הבראניז האלה. שמעת?? לא הייתי אתמול בערב בבית והבוקר טעמתי מהם"
והתחילה לברך אותי בכל ברכה אפשרית שקיימת בלקסיקון הקללות.
ככה נולד מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי
במצבים כאלה חברימים, אני מתרווחת, מוכנה לספוג כל עלבון, כי אני יודעת שהצליח לי לגמרי.גם העובדה שיש לי חברות משוגעות מוסיפה לעניין ולכן אני בכלל לא דואגת. כמובן שאחרי שסיימה לקלל ישר ביקשה מתכון."תחלמי. יהיה בסוויט דוּלי עוד שבוע"
בשבת הגיעו הילדים לצהרים ולא היו מתוקים בבית. היו אבטיח ופירות כמובן אבל לא משהו שעשוי משוקולד. תוך חמש דקות ערבבתי את המרכיבים ולתנור.
כשהם מעולפים מסלון אחרי כחצי שעה הגשתי את זה חם.
בדרך כלל צריך לתת לבראוניז להתקרר שיתגבשו, פה לא היה זמן.
עם גלידה ליד שהגשתי הפעם, קבלתי רק ברכות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו40כאן – מתכונים לווטצ'אפ
הבראוניז האלה מלאים בשוקולד,
הם רכים ונמסים ואכן מושחתים על גבול הלא חוקי.
רוצים ממש טעם שוקולדי? לכו על שוקולד עם אחוזי קקאו גבוהים כמו 70%
גם ההכנה שלהם שערורייתית.
זורקים הכל לקערה מערבבים
ולתנור.
שנתחיל? שניה!
נכון שאתם לא בטוחים אם זה באמת טעים? ווקשה(:
אלה תגובות שממלאות אותי אושר!
לעוד מתכונים של בראוניז בטעמים רק לחצו כאן
מתכונים לבראוניז
לעוד מתכונים של בראוניז שוקולד ועוגת שוקולד
רק ללחוץ כאן – עוגות שוקולד
כל העוגות במקום אחד,רק ללחוץ כאן
מתכונים לעוגות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי
מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 300 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- חצי כוס קמח + כפית אבקת אפייה
Instructions
- אפשר עם קערה ומזלג, אפשר עם קערה ומטרפה. אני הכנתי במיקסר על מהירות בינונית.
- שמים בקערת המיקסר חמאה, ביצים, סוכר ומקציפים עד לקבלת עיסה בהירה ואוורירית
- ממיסים במיקרו את השוקולד המריר.
- מוסיפים לקערת המקסר וממשיכים בהקצפה עוד דקה
- מוסיפים את אינסטנט הפודינג ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר
- נשארה אבקה על הדפנות? לא משנה
- מוסיפים את הקמח ועוד שני סיבובים
- לא לערבב הרבה. עם מרית לאסוף הכל ולערבב עוד פעמיים וזהו
- בתבנית חד פעמית בינונית מרססים מעט שמן ויוצקים הבלילה
- בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ25-30 דקות
- שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים באויר
- ואל תתנו להם להתייבש בתנור. מזהירה בשנית שלא יתייבשו כי אז הלך כל הטעם! תהנו
מה צריך בשביל בראוניז לא חוקי?