מאפה גבינות ותרד מבצק פילו, מאפה קרנצ'י פריך, מלא בתרד וגבינות וטעים אש! שילוב הטעמים של תרד וגבינות הוא קלאסי ואהוב, ובצק הפילו הפריך נותן למאפה מרקם נהדר.
אני הכנתי עם בצק הפילו של שימרית, שכל פעם מחדש אני מתפעלת מהכמות המדויקת שיש באריזה וכמה נוח לעבוד איתו.
מאפה תרד וגבינות הוא מאפה נהדר לארוחת בוקר, צהריים, ערב וכמובן לאירוח, כי האורחים ישתגעו עליו. הקרנצ'יות, הפריכות, המאפה יצא מושלם!
בצק פילו הוא בצק דק וקל לשימוש, תשמנו את העלים וככה הם יהיו פריכים לאחר האפייה. תרד הוא ירק עשיר בברזל, סיבים תזונתיים וויטמינים, וגבינות הן מקור טוב לחלבון וסידן ואצלנו בורקס עם תרד וגבינה זהו מאכל שנטרף ברגע שמגיע לשולחן.
ניתן להכין את המאפה מראש ולחמם אותו לפני ההגשה.
אחרי שהכנתם את גלגל הבצק ויצקתם פנימה את תערובת התרד, תוסיפו עוד עלי פילו בין השכבות כדי שהמאפה יהיה קרנצ'י במיוחד.
ויש גם סרטון הכנה
ויש גםבואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים עוד מתכונים לבורקס?
מתכונים לבורקס
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
קבלו הטבה בלעדית לוהטת במיוחד לפתיחת הקיץ!!🌞🌞🌞⛱️🔥🔥
20% הנחה!!! על עגילי כסף וציפוי כסף באתר של תכשיטי Out-Dare
מבחר מרהיב של עגילי כסף מיוחדים ליום-יום ולאירועים שלא תמצאי בשום מקום אחר.
כל הפריטים במהדורה מוגבלת כדי שתרגישי הכי מיוחדת.
לעגילים שבמבצע🤩👇
עגילי כסף במבצע
*בתוקף עד ל-14/7
קוד קופון לקבלת ההטבה:
כסופים123
לימים שקטים יותר ובשורות טובות🌸🙏🌞
מאפה פילו תרד וגבינות מנה מושלמת לאירוח
הפרסום בשיתוף "שימרית"
מאפה גבינות ותרד מבצק פילו

מאפה גבינות ותרד מבצק פילו
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה פילו של שימרית
- רבע כוס שמן
- 500 גרם תרד
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 2 ביצים
- 2 כפות גבינה לבנה
- חצי כוס חלב
Instructions
- משמנים תבנית, משמנים 2-3 דפי פילו ומצפים את תחתית התבנית
- לוקחים עלה ולא מורחים עליו שמן, מקפלים למניפה ומגלגלים לעיגול
- מניחים את העיגול במרכז התבנית
- את יתר עלי הפילו מקפלים ומניחים מסביב לעיגול בצורה עגולה
- אפשר להשאיר 2 דפים כדי להוסיף אותם בסוף
- משמנים את דפי הפילו ומכניסים לאפייה בתנור לעשר דקות, לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
- מכינים את הבלילה, קוצצים את התרד קצוץ, מוסיפים גבינה מלוחה מגורדת
- את הביצים והחלב מערבבים ביחד ומוסיפים לתערובת התרד והגבינה
- מערבבים לבלילה אחידה, מוציאים את התבנית מהתנור
- עם כף ממלאים את העיגול הראשי בתערובת ואחרי זה פס אחרי פס ממלאים את הרווחים בתערובת התרד והגבינות
- אחרי שיצקתם בזהירות, והשארתם דפים לסוף
- קפלו לצורת מניפה ותוסיפו בין שכבות הבצק כשדפי הפילו יבלטו מעל התערובות
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות עד שהדפים משחמים
- מוציאים, מקררים ממש קצת ומגישים. בתיאבון!
איפה הסרטון ? רק באינסטגרם ?
בשבילך יש גם כאן חח הוספתי. שיהיה לך יום נהדר!
הוספתי גם כאן