טרנד האבוקדו האפוי ללא גלוטן ששבר את הרשת עם מיליוני צפיות ואני הייתי חייבת לנסות גם. לוקחים אבוקדו, מערבבים עם ביצה וגבינה ואופים בתנור.
טוב חברים, פעמיים בזבזתי חומרים, פעמיים הכנתי ופעמיים יצא לי מר. כן מה שאתם שומעים. אף אחד באינסטגרם או בכל מקום אחר לא אמר את זה כשהכינו, אבל לקחתי ביס והייתי בהלם.
צריך לאפות עשר דקות. אפיתי תשע דקות, כדי שהאבוקדו לא יהיה מר. נאדה. המשיך להיות מריר.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
אמרתי אולי אני מדמיינת, ניתן לבת שלי לטעום. גלי טעמה, עיוותה את הפנים ואמרה:" ואו, זה קשוח המרירות הזו"
איי רסט מיי קייס.
כן, זה נראה נהדר, כן, מכינים בעשר דקות. כן, לי יצא מר. תנסו, אולי אצלכם יצא טעים.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ’אפ?
לחצו כאן95– מתכונים לווטצ’אפ
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לסלטים
ניסיתי למרוח טחינה אולי יהיה טעים. זה יפה כן, אבל לא טעים.
קוצץ מושלם למטבח
מחפשים עוד מתכונים לארוחת בוקר?
מתכונים לארוחת בוקר
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
טרנד האבוקדו האפוי ללא גלוטן
טרנד האבוקדו האפוי ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 1 אבוקדו בשל
- 1 כוס מוצרלה
- 1 ביצה
Instructions
- מרוקנים את האבוקדו מהקליפה מעבירים לקערה ומועכים
- מוסיפים את הביצה ואת הגבינה ומערבבים לבלילה אחידה
- מחממים תנור ל 220 מעלות
- מניחים נייר אפייה על תבנית
- מניחים עם כפית ערמות אבוקדו על הנייר
- אופים 10 דקות בלבד
- מוציאים ואוכלים. בתיאבון!