תפוחי אדמה בתנור עם טריק, אלה תפוחי אדמה נהדרים וטעימים עם טריק הכנה שלמדתי מאסף גרניט. מאד מעריכה את אסף גרניט עם הידע העצום שלו, והוא סיפר שהוא מכין תפוחי אדמה עם טריק שגורם לתפוחי האדמה להיות רכים ונהדרים.
ראשית הוא מבשל את תפוחי האדמה 10-15 עם כפית אבקת אפיה, מה שגורם לתפוחי האדמה להתרכך. רצתי לנסות.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הבישול המוקדם מבטיח כי פנים תפוח האדמה יהיו רכים ונימוחים, גם לאחר האפייה. זה מושלם עבור מי שאוהב תפוחי אדמה רכים ומתפוררים.
בזמן האפייה, החלק החיצוני של תפוח האדמה, שכבר החל להתייבש בזמן הבישול, ייצור קרום פריך וטעים. זה יוצר ניגוד נעים בין המרקם הפנימי הרך לקרום החיצוני הפריך.
מכיוון שהתפוחי אדמה כבר מבושלים חלקית, הם יזדקקו פחות זמן באפייה כדי להגיע למצב הרצוי. הם יצאו נהדרים!
שימו לב – משך הבישול המוקדם ישפיע על המרקם הסופי של התפוחי אדמה. בישול קצר ייתן מרקם מעט יותר מוצק, ובישול ארוך יותר ייתן מרקם רך יותר.
וגם כלל חשוב – תחתכו את תפוחי האדמה בגודל אחיד, שיבטיח בישול אחיד לתבשיל.
מחפשים עוד מתכונים לתפוחי אדמה?
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תפוחי אדמה בתנור עם טריק
תפוחי אדמה בתנור עם טריק
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף גריל עוף
- 1 כפית פפריקה אדומה
- 2 שיני שום כתושות
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים
- שמים בסיר עם מים שהמים יכסו את תפוחי האדמה, מוסיפים כפית אבקת אפייה ומבשלים כחמש עשרה דקות
- מורידים מהאש, מסננים את המים ומייבשים את תפוחי האדמה עם נייר סופג
- בתבנית, שמים את תפוחי האדמה היבשים, מוסיפים שמן ותבלינים ומערבבים היטב שתפוחי האדמה יהיו מכוסים בתבלינים
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות טורבו, מכניסים את התבנית ואופים כחמישים דקות עד שתפוחי האדמה משחימים. בתיאבון! הם נהדרים. מגישים מיד
אני מוסיפה לתערובת גם עלי רוזמרין וחוץ משיני שום כתושות מוסיפה גם שיני שום שלמות .
נשמע מעולה!