עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה עוגיות נוסטלגיות ונהדרות. אני בחרתי להכין אותן פרווה והן מושלמות ליד התה או הקפה.
את העוגיות שלי הכנתי עם נטורינה, וחשבתי על זה שכבר מעל חמש שנים אני מכינה המון מתכונים עם נטורינה. הנטורינה מתאימה במיוחד לאנשים טבעוניים ואלה שאוכלים פרווה.
למה כדאי להכין עם נטורינה?
היתרון העצום שלה היא פרווה, והיא תחליף מצויין לחמאה ותמיד מצליח לי איתה במאפים. לא משנה אם אני מכינה עוגה או עוגיות, זה תמיד עובד.
הנטורינה נותנת לעוגיות מרקם רך ונימוח, היא מוסיפה לעוגיות טעם עשיר והיא תחליף מצויין לחמאה. נטורינה מכילה פחות שומן רווי מחמאה, מה שהופך את העוגיות שלנו לא רק פרווה אלא בחירה בריאה יותר.
קל מאד לעבודה איתה, מה שהופך את הכנת הבצק לפשוטה ומהירה.
מכינים את הבצק בקערת מיקסר או ביד, אחד אחרי השני מכניסים את המצרכים ויש לנו בלילה לבצק. חצי שעה למקרר ומתחילים לעבוד.
אני הכנתי את העוגיות עם המכונה להכנת עוגיות המאפשרת ליצור עוגיות בעלות גודל אחיד וצורה מושלמת, מה שהופך את התוצאה למקצועית יותר.
תהליך הכנת העוגיות מתקצר משמעותית, שכן המכונה עושה את רוב העבודה. במקום לגלגל את הבצק בעבודת יד, תוכלו להכין צ'יק צ'ק המון עוגיות במגוון צורות.
לגבי האפייה – לאפות את העוגיות כ-12 – 15 דקות. מוציאים מהתנור אחרי 12 דקות ולא נוגעים. הן מתקשות באוויר. באפייה אחרי 15 דקות הן יהיו שחומות יותר וקרנצ'יות יותר. מאחר ויהיו לכם מעל 60 עוגיות אחרי התבנית הראשונה תחליטו מה אתם מעדיפים.
העוגיות השחומות יותר שנאפו 15 דקות
הכנתי לכם סרטון שמדגים בדיוק איך עובדים עם המכונה ואיך מכינים את הבצק
ועכשיו תשאלו, דולי ואם אין לי מכונה מה אני עושה? אפשר להכין את הבצק ולא לשים במקרר. להעביר לשקית זילוף עם קורצן רחב ולהזליף לתבנית.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
המכונה שתכין לכם עוגיות מושלמות
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה נפלאות בטעמן
הפרסום בשיתוף "שימרית"
עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה
עוגיות מכונה מרוקאיות פרווה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- רבע כוס שמן
- חצי כוס שומשום לבן
- חצי כוס קוקוס
- חצי כוס מיץ תפוזים
- 500 גרם קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
Instructions
- שמים בקערת המיקסר את הנטורינה הרכה עם הסוכר והסוכר וניל ומערבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את השמן ומערבבים
- מוסיפים את הקוקוס והשומשום ומערבבים
- מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים בהתחלה ביד, תיזהרן שהמיקסר לא ישפריץ לכם את כל הקמח החוצה.
- מערבבים את כל הבלילה לבצק, הוא יהיה לא אחיד, הכל בסדר
- משטחים את משטח העבודה עם מעט קמח ומאחדים את הבצק ליחידה אחת
- מכינים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד למקרר לחצי שעה
- מוציאים את הבצק מחלקים לארבעה חלקים וכל חלק מכניסים את הבצק פנימה ומגלגלים
- כל פעם שיוצאת חתיכת בצק, חותכים ושמים בתבנית, ככה מכינים את כל העוגיות
- לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשר עד 15 דקות.
- 15 דקות הן יהיו מאד שחומות, ניתן לאפות גם 12 דקות והן נהדרות.
- מוציאים מהתנור ולא נוגעים, הן מתקשות באויר. ברור שאי אפשר להתאפק, טועמים והן נהדרות! בתיאבון!