תבשיל גולש מיוחד לחורף

תבשיל גולש מיוחד לחורף שלא מפסיקים לטבול בו את החלה

שתף
הדפסה
תבשיל גולש מיוחד לחורף
מה צריך

5 כפות שמן
2 בצל
500 גרם בשר מס' 5
שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
3 עלי דפנה
רבע כפית צ'ילי גרוס
400 גרם עגבניות מרוסקות
5 תפוחי אדמה
3 גזר
3 כוסות מים

מה צריך

5 כפות שמן
2 בצל
500 גרם בשר מס' 5
שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
3 עלי דפנה
רבע כפית צ'ילי גרוס
400 גרם עגבניות מרוסקות
5 תפוחי אדמה
3 גזר
3 כוסות מים

תבשיל גולש מיוחד לחורף

תבשיל גולש מיוחד לחורף, תבשיל עשיר ומחמם, מושלם לימים קרים וגשומים. הבשר הרך, הירקות המבושלים והרוטב הסמיך יוצרים ביס מושלם שמחמם את הגוף והנשמה.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

ריח של גולש מתבשל בבית מעורר נוסטלגיה ומחבר אותנו לטעמים של הבית. זהו תבשיל שמאחד את המשפחה סביב השולחן ומעניק תחושה של חמימות ואהבה.

גולש הוא תבשיל משובח, שניתן לשנות ולהתאים לטעמים האישיים. אפשר להוסיף לו ירקות שונים, קטניות, או אפילו קצת חריף למי שאוהב. בנוסף, גולש חייב לחם, לדעתי. וכשאני אומרת לחם, אין כמו חלה שטובלים ברוטב של הגולש. ואו!

למרות שהוא נראה כמו תבשיל מורכב, הכנת גולש היא די פשוטה. כל מה שצריך זה קצת סבלנות ובישול איטי על אש נמוכה ובסוף תראו את הצלחת הנפלאה שתגישו למשפחה.

תבשיל גולש מיוחד לחורף

 

הטריק העיקרי של הכנת התבשיל הזה, סבלנות.

יש כמה טריקים שהכנתי לכם בסרטון כדי שתראו בדיוק איך הכנתי.
אני מכינה את הסיר של הגולש מההתחלה עם כל הירקות. יש הנוהגים לבשל את הגולש מספר שעות ורק אחרי זה להוסיף את הירקות – לא בבית ספרנו. כל המרכיבים ביחד בסיר מההתחלה, שמים על האש ונותנים לו להתבשל לאט לאט.
הרוטב שנוצר אחרכך – אמא'לה ואבא'לה.

 

תבשיל גולש מיוחד לחורף

 

הסיר הזה לא מפסיק לככב אצלנו בשולחן ובעבר הכנתי סרט שלב אחרי שלב איך מכינים את התבשיל הנהדר הזה

להיט בלעדי בסוויט דולי
המנדולינה המשולבת שמונה באחד
מנדולינה משולבת שמונה ב - 1
לפרטים ורכישה לוחצים כאן
מנדולינה משולבת

מחפשים עוד מתכונים לעוף?
מתכונים לעוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תבשיל גולש מושלם לימות החורף

תבשיל גולש מיוחד לחורף

 

תבשיל גולש מיוחד לחורף

 

תבשיל גולש מיוחד לחורף

סוויט דולי
תבשיל גולש מיוחד לחורף שמחמם את הגוף והנשמה
Prep Time 50 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 50 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 500 גרם בשר מספר 5
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 10 שיני שום
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • 5 תפוחי אדמה
  • 3 גזר
  • 4 כוסות מים

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הירקות, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הגזרים לפרוסות
  • יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
  • מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא משחים
  • מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
  • אמרתי לכם סבלנות נכון? מטגנים מצד אחד וכשהן שחומות הופכים לצד השני
  • מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר רך ועסיסי
  • כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
  • מוסיפים שיני שום ואת העגבניות המרוסקות
  • מערבבים ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר
  • ובערבוב מטגנים הכל ביחד לפחות חמש דקות
  • מוסיפים מים, מוסיפים תבלינים, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה
  • כשהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט על אש נמוכה עד שהבשר רך
  • אחרי כשעה טועמים מהרוטב, אולי צריך להוסיף עוד קצת מלח או פלפל, תבדקו.
  • ואם המים עומדים להיגמר תוסיפי עוד חצי כוס ותנו לבשל להתבשל לאט לאט
  • בסוף יהיה לכם תבשיל מופלא! בתיאבון
Keyword תבשיל גולש מיוחד לחורף

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים