מוקפצים שמוגשים בקערות טורטיה יקפיצו לכם את חווית האירוח אצלכם. הן יהפכו כל ארוחה לחוויה ייחודית ומיוחדת במינה.
קערות טורטייה מוסיפות טאץ' ייחודי ומעניין לכל מנה. הן יכולות לשמש כבסיס לסלטים, תוספות, רטבים או כל מילוי אחר שתבחרו.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
קערות טורטייה הן פתרון מצוין לאירוח. הן מעניקות מראה מיוחד, ומאפשרות להגיש מגוון רחב של מנות באותו זמן.
בואו תראו איזה מגוון של קערות הכנתי. כל אחד קבל את המנה האהובה עליו. היו מוקפצים עם בשר, היתה מנה של נודלס לילדים, מנה צמחונית. זה היה מרשים ויפהפה.
הקערות עשויות מפלדת פחמן מקצועיות והטורטיה לא נדבקת אליהן, עם משטח טפלון עמיד. ותוכלו לראות איך הטורטיה נשלפת בקלות מהקערה בלי להשאיר סימנים.
איך מכינים את קערות הטורטיה? קל!
שמים את הטורטיה בקערה ולתנור. אופים חמש דקות עד שבע דקות ויש לכם קערות מוכנות להגשה לסלטים או מוקפצים
ניתן למלא את הקערות במגוון רחב של מילויים, החל מסלטים וירקות ועד למאכלים חמים כמו בשר, עוף או טופו.
הקערות קלות לאחיזה ואכילה, מה שהופך אותן לאידיאליות לאירועים בהם האורחים אוכלים בעמידה או בתנועה.- ובסוף הפתעה – ניתן לאכול אותן. פריכות ונהדרות.
ניתן להכין כמובן את המקופצים ללא הקערות.
הקערות – מוצר בלעדי בסוויט דולי.
מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? בבקשה
מתכונים ללא גלוטן
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תראו כמה שהמנה המוגשת יפה
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
סט קערות להכנת טורטיה אכילה
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כל אחד מקבל את המנה האהובה עליו בקערת טורטיה אפויה
מוקפצים שמוגשים בקערות טורטיה

מוקפצים שמוגשים בקערות טורטיה
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 גזר
- 1 קישוא
- 1 כוס שעועית ירוקה
- 250 חזה עוף
- חצי כוס סויה
- 3 כפות רוטב חמוץ מתוק
- רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1 חבילה נודלס - 200 גרם
Instructions
הכנת הנודלס
- מרתיחים מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את הנודלס ומבשלים מספר דקות
- כשהנודלס מוכנים, מעבירים את הנודלס למסננת ומסננים את המים
- יוצקים מעט שמן על הנודלס
- יוצקים כרבע כוס סויה על הנודלס ומערבבים אותם. הנודלס יספגו את הטעמים.
הכנת המוקפץ
- יוצקים שמן לסיר ומוסיפים את הבצל ומאדים כמה דקות
- מוסיפים את הירקות ומקפיצים מספר דקות
- מוסיפים את כל הרטבים ומערבבים הכל ביחד
- במחבת אחר יוצקים מעט שמן וכשהוא חם מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים אותן עד שהן מוכנות
- מעבירים את קוביות העוף לסיר עם הירקות והרטבים ומערבבים הכל ביחד
- מבשלים הכל ביחד מספר דקות שחזה העוף יספוג את הטעמים
- לפני ההגשה מערבבים את הנודלס עם התבשיל הכל ביחד
- אפשר גם להגיש את הנודלס לחוץ, ואת תבשיל המוקפצים בקערה נפרדת, של אחד יערבב כרצונו
גירסה צמחונית
- מכינים בדיוק אותו דבר את הירקות רק בלי העוף.
- בתיאבון!
אני נהנית מאוד המתכונים שלך. ברצוני לדעת כמה זמן מראש אפשר למלא את הטורטיות? האם הן לא נרטבות?
את יכולה לשים סלטים בקערות. הן מתרככות בתחתית אם יהיה הרבה רוטב. זה תלוי מה את שמה בקערית. אני שמתי סלטים כמו כרוב, מוקפצים שמתי כחצי שעה לפני ההגשה וזה עבד נהדר.
תודה