פנקייקים אווריריים ושמנמנים מושלמים! פינוק אמיתי שהילדים שלכם יתמכרו אליהם. מעבר לטעם הנפלא, הם רכים, ואווריריים ונהדרים.
הילדים משתגעים על הפנקייקים האלה, עזבו ילדים חח – אנחנו המבוגרים לא הפסקנו לנשנש אותם, הם כל כך אווריריים וטעימים שאתם תתאהבו בהם בקלות.
תצמדו להוראות ההכנה, ששמתי מקשטים אותם עם פירות וככה הילדים גם אוכלים פירות טריים עם הפנקייק.
טיפים להכנת פנקייקים אווריריים ושמנמנים:
חומרים טריים: השתמשו בחומרים טריים ואיכותיים. ביצים טריות יעזרו לפנקייקים לתפוח, וחלב טרי יקנה להם טעם עשיר.
טכניקת ההקצפה: טיפ חשוב – הקציפו את הביצים היטב היטב. אחרי שמוסיפים את הגבינה יש לערבב בעדינות, זה יעזור לפנקייקים להיות אווריריים.
תנו להם לנוח: תדליקו את המחבת ובינתיים תנו לבלילה לנוח כמה דקות לפני הטיגון. זה יעזור לגלוטן להתחזק ויפחית את הסיכוי לפנקייקים דחוסים.
מחבת חמה: הקפידו שהמחבת תהיה חמה מספיק לפני הוספת הבלילה. זה יעזור לפנקייקים להישאר שמנמנים ולא להידבק למחבת. הופכים בזהירות ויש לכם פנקייקים מהחלומות.
הכנתי לכם סרטון שמדגים בדיוק איך הכנתי את הפנקייקים
אחרי שאתם מכינים, אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר יומיים – שלושה. הבת שלי נוהגת לשלוח לבית הספר בקופסה פנקיקים, עם בקבוקון קטן של מייפל ופירות, ארוחת עשר מושלמת לילדים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
שלחתי את המחבת ואת המתכון לאחיין שלי להתנסות לראות איך הם מצליחים להכין – בבקשה
המחבת שיכין לכם פנקייקים מושלמים
לכבוד חנוכה – המתנה שתשמח את המשפחה
לפרטים ורכישה
קונים אחד לכם ואחד לילדים
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
פנקייקים אווריריים ושמנמנים מושלמים! יעשו לכם שמח במשפחה
פנקייקים אווריריים ושמנמנים מושלמים!
מתכון לפנקייקים אווריריים ושמנמנים
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 1 כף סוכר
- 1 כפית וניל
- 2 כפות גבינה 5%
- רבע כוס חלב
- 1 כוס קמח תופח
Instructions
- שמים בקערה ביצים, סוכר ואת הוניל וטורפים היטב היטב לקצף בהיר
- מוסיפים את 2 כפות הגבינה ומערבבים לא מהר אבל שהבלילה תהייה אחידה
- מוסיפים את החלב ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה וסמיכה
- מחממים את המחבת
- מרססים ספריי שמן ליתר בטחון, למרות שגם בלי הספריי הפנקייק נחלצו בקלות
- שמים בכל תבנית מהבלילה
- על אש בינונית מבשלים את הפנקייקים עד שנוצרים בועות
- כשנוצרים בועות הופכים בזהירות לצד השני
- עוד מספר דקות והפנקייקים מוכנים.
- מגישים עם מייפל או אבקת סוכר עם פירות ותהנו מכל ביס. בתיאבון!