סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי, ביס שיעיף לכם את הפוני כמה שהוא טעים והשוס כרגיל – קל להכנה.
בשר הסינטה מציע טעם עשיר ובשרני, כמעט ללא שומן, שמשתלב נהדר עם הטעמים העזים והמתוקים של הרוטב האסייתי. הברוקולי מוסיף מרקם פריך וטעם עדין מעט מתקתק, אשר מאזן את הטעמים העזים של הרוטב.
הרוטב האסייתי, המבוסס על רוטב סויה, שום, וג'ינג'ר, מעניק למנה טעם מתוק-חמוץ-חריף ומעניין. אמרתי לכם – יעוף לכם הפוני, אם יש לכם אחד.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
מתחילים להכין את המנה שלנו עם הקפצה וטיגון קל של הברוקולי על המחבת. מעבירים לצד ומשיכים עם הבשר
צולים את אצבעות הסינטה משני הצדדים, מוסיפים את הברוקולי, התבלינים, והמנה שלכם מוכנה
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
סט קערות להכנת טורטיה אכילה
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
עוד מתכונים לאוכל סיני ואסייתי כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי היא מנה טעימה אש ואתם יכולים ליצור ארוחה מושלמת בקלות ובמהירות
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 3 כפות שמן זית
- 500 גרם פרחי קולורבי
- 1 כף שמן שומשום
- 500 גרם בשר סינטה פרוס לרצועות
לרוטב
- 1 כוס רוטב סויה
- חצי כוס דבש
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ג'ינג'ר טחון
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כוס מים
- 1 כף קורנפלור
Instructions
- יוצקים שמן זית למחבת וכשהוא חם, מעבירים פנימה את פרחי הקולורבי ומקפיצים ומטגנים אותם קלות עד שהם פריכים. מזהירה - לא לטגן להם את הנשמה. ככה בקלות. טיגון קל
- מוציאים את פרחי הקולורבי לקערית ובאותה מחבת מוסיפים שמן שומשום
- במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
- מוסיפים את הסינטה המוכנה לברוקולי בקערית. בצד.
- שמים במחבת את כל חומרי הרוטב אחד אחרי השני
- סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים על המחבת
- את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה
- העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה
- תנמיכו את האש, תוסיפו את הסינטה והברוקולי ותערבבו היטב את הכל ביחד
- בעת ההגשה ניתן לפזר מעל שומשום ואז בכלל האורחים שלכם יחשבו שהבאתם מנה מהמסעדה. בתיאבון!