סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי שילוב נהדר של טעמים

שתף
הדפסה
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי
מה צריך

500 גרם סינטה פרוס לאצבעות
500 גרם פרחי ברוקולי
1 כף שמן שומשום
1 כוס רוטב סויה
חצי כוס דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר טחון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס מים – כף קורנפלור

מה צריך

500 גרם סינטה פרוס לאצבעות
500 גרם פרחי ברוקולי
1 כף שמן שומשום
1 כוס רוטב סויה
חצי כוס דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר טחון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כוס מים – כף קורנפלור

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי, ביס שיעיף לכם את הפוני כמה שהוא טעים והשוס כרגיל – קל להכנה.

בשר הסינטה מציע טעם עשיר ובשרני, כמעט ללא שומן, שמשתלב נהדר עם הטעמים העזים והמתוקים של הרוטב האסייתי. הברוקולי מוסיף מרקם פריך וטעם עדין מעט מתקתק, אשר מאזן את הטעמים העזים של הרוטב.

הרוטב האסייתי, המבוסס על רוטב סויה, שום, וג'ינג'ר, מעניק למנה טעם מתוק-חמוץ-חריף ומעניין. אמרתי לכם – יעוף לכם הפוני, אם יש לכם אחד.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ

מתחילים להכין את המנה שלנו עם הקפצה וטיגון קל של הברוקולי על המחבת. מעבירים לצד ומשיכים עם הבשר

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

 

צולים את אצבעות הסינטה משני הצדדים, מוסיפים את הברוקולי, התבלינים, והמנה שלכם מוכנה

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

 

לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור

קערות טורטיה לאכילה

רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה

סט 4 קערות טורטיה

עוד מתכונים לאוכל סיני ואסייתי כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי היא מנה טעימה אש ואתם יכולים ליצור ארוחה מושלמת בקלות ובמהירות

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

 

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

 

סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

סוויט דולי
סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתימנה טעימה אש
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 29 minutes
Course מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 3 כפות שמן זית
  • 500 גרם פרחי קולורבי
  • 1 כף שמן שומשום
  • 500 גרם בשר סינטה פרוס לרצועות

לרוטב

  • 1 כוס רוטב סויה
  • חצי כוס דבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס מים
  • 1 כף קורנפלור

Instructions
 

  • יוצקים שמן זית למחבת וכשהוא חם, מעבירים פנימה את פרחי הקולורבי ומקפיצים ומטגנים אותם קלות עד שהם פריכים. מזהירה - לא לטגן להם את הנשמה. ככה בקלות. טיגון קל
  • מוציאים את פרחי הקולורבי לקערית ובאותה מחבת מוסיפים שמן שומשום
  • במחבת עם שמן שומשום, צורבים את הסינטה על המחבת והופכים לכל הכיוונים עד שהוא חום ונראה עשוי.
  • מוסיפים את הסינטה המוכנה לברוקולי בקערית. בצד.
  • שמים במחבת את כל חומרי הרוטב אחד אחרי השני
  • סויה, דבש, פלפל, שום וג'ינגר מערבבים על המחבת
  • את הקורנפלור מערבבים עם המים ומוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה
  • העיסה תהפך לסמיכה וכהה וזה בדיוק המצב שאנחנו רוצים אותה
  • תנמיכו את האש, תוסיפו את הסינטה והברוקולי ותערבבו היטב את הכל ביחד
  • בעת ההגשה ניתן לפזר מעל שומשום ואז בכלל האורחים שלכם יחשבו שהבאתם מנה מהמסעדה. בתיאבון!
Keyword סינטה עם ברוקולי ברוטב אסייתי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים