בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה, ארוחת הערב שלכם להיום. הפריכות של הבצק העלים עם תפוחי האדמה, יוצרת חגיגה של טעמים ומרקמים בפה. כל ביס חגיגה בפה. תגישו עם שמנת חמוצה וסלט ליד ואתם מסודרים.
את המאפה שלי הכנתי עם בצק עלים של שימרית. אתם כבר יודעים שאת הבצק עלים של שימרית, אני אוהבת מאד והוא תמיד נמצא אצלי במקרר. קונים אותו לא קפוא, הוא תמיד נמצא במקררים ליד הגבינות.
היתרון האדיר של הבצק עלים, הטריות, קלות ההכנה, לא צריך לחכות שיפשיר.
תראו את המנה היפהפייה אחרי שיצאה מהתנור
הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי
כמה טריקים שיעזרו לכם להכין בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה
קל מאד להכין את המאפה הנהדר הזה.
שכבת בצק עלים, עליה נניח שכבת גבינה צהובה, אני מציעה לערבב בין שני סוגי גבינות שיהיה טעם יותר מעניין.
על גבי הגבינה הצהובה נניח פרוסות שקופות של תפוחי אדמה אחד על השני. מפזרים פרמז'ן מעל ולתנור.
מוציאים, עושים פו-פו כדי שלא להישרף, נותנים ביס ושומעים את הפריכות.
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אפשר להגיש את המנה הזו כארוחה עיקרית קלילה, עם סלט צד, ותוספת של שמנת חמוצה זה יהיה נפלא.
ניתן לחתוך את המנה למנות אישיות. המנה הזו מושלמת לאירוח, כי היא מרשימה וטעימה.
ההגשה של המנה הזו היא חגיגה לעיניים. השכבות של הבצק העלים והקרפצ'יו יוצרות מראה אלגנטי ומושך
המתכון בשיתוף שימרית
בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 12 פרוסות גבינה צהובה
- 5 תפוחי אדמה
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שום כתוש
- 50 גרם פרמז'ן מגורד
Instructions
- פותחים את הבצק עלים ומרדדים מעט
- מפזרים את פרוסות הגבינה הצהובה על הבצק
- מקלפים את תפוחי האדמה ועם מנדולינה דקה פורסים פרוסות דקות דקות
- מייבשים את פרוסות תפוחי האדמה ומניחים על הבצק
- מפזרים מעל פרמזן
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את המאפה ואופים כשלושים דקות עד שתפוחי האדמה משחימים
- מוציאים ומגישים חם. בתיאבון.