בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה מאפה קריספי ופריך

שתף
הדפסה
בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה
מה צריך

1 חבילת בצק עלים שימרית
12 פרוסות גבינה צהובה
4 תפוחי אדמה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
שום כתוש
50 גרם פרמז'ן

מה צריך

1 חבילת בצק עלים שימרית
12 פרוסות גבינה צהובה
4 תפוחי אדמה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
שום כתוש
50 גרם פרמז'ן

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה, ארוחת הערב שלכם להיום. הפריכות של הבצק העלים עם תפוחי האדמה, יוצרת חגיגה של טעמים ומרקמים בפה. כל ביס חגיגה בפה. תגישו עם שמנת חמוצה וסלט ליד ואתם מסודרים.

את המאפה שלי הכנתי עם בצק עלים של שימרית. אתם כבר יודעים שאת הבצק עלים של שימרית, אני אוהבת מאד והוא תמיד נמצא אצלי במקרר. קונים אותו לא קפוא, הוא תמיד נמצא במקררים ליד הגבינות.

היתרון האדיר של הבצק עלים, הטריות, קלות ההכנה, לא צריך לחכות שיפשיר.

תראו את המנה היפהפייה אחרי שיצאה מהתנור

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

 

הכנתי לכם סרטון שתראו איך הכנתי

כמה טריקים שיעזרו לכם להכין בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

קל מאד להכין את המאפה הנהדר הזה.
שכבת בצק עלים, עליה נניח שכבת גבינה צהובה, אני מציעה לערבב בין שני סוגי גבינות שיהיה טעם יותר מעניין.
על גבי הגבינה הצהובה נניח פרוסות שקופות של תפוחי אדמה אחד על השני. מפזרים פרמז'ן מעל ולתנור.
מוציאים, עושים פו-פו כדי שלא להישרף, נותנים ביס ושומעים את הפריכות.

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

 

עוקבים אחרי  באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי  –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

מבצע המנדולינה נמשך! מבצע בלעדי בסוויט דולי
מנדולינה משולבת שמונה ב - 1
לפרטים ורכישה לוחצים כאן
מנדולינה משולבת

אפשר להגיש את המנה הזו כארוחה עיקרית קלילה, עם סלט צד, ותוספת של שמנת חמוצה זה יהיה נפלא.

ניתן לחתוך את המנה למנות אישיות. המנה הזו מושלמת לאירוח, כי היא מרשימה וטעימה.

ההגשה של המנה הזו היא חגיגה לעיניים. השכבות של הבצק העלים והקרפצ'יו יוצרות מראה אלגנטי ומושך

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

המתכון בשיתוף שימרית

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

 

בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

סוויט דולי
בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה מנה מרשימה ומיוחדת במינה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים לארוחת בוקר
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק עלים שימרית
  • 12 פרוסות גבינה צהובה
  • 5 תפוחי אדמה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש
  • 50 גרם פרמז'ן מגורד

Instructions
 

  • פותחים את הבצק עלים ומרדדים מעט
  • מפזרים את פרוסות הגבינה הצהובה על הבצק
  • מקלפים את תפוחי האדמה ועם מנדולינה דקה פורסים פרוסות דקות דקות
  • מייבשים את פרוסות תפוחי האדמה ומניחים על הבצק
  • מפזרים מעל פרמזן
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את המאפה ואופים כשלושים דקות עד שתפוחי האדמה משחימים
  • מוציאים ומגישים חם. בתיאבון.
Keyword בצק עלים וקרפצ'יו תפוחי אדמה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים