סלט פטריות וכרובית חם של חורף

סלט פטריות וכרובית חם של חורף פשוט ונפלא בטעמו

שתף
הדפסה
סלט פטריות וכרובית של חורף
מה צריך

1 בצל
4 כפות שמן
250 גרם פטריות חורש
1 כוס פרחי כרובית
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום

מה צריך

1 בצל
4 כפות שמן
250 גרם פטריות חורש
1 כוס פרחי כרובית
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום

סלט פטריות וכרובית של חורף

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

פטריות וכרובית מציעות מרקמים וטעמים שונים המשלימים זה את זה בצורה נהדרת. הפטריות מוסיפות טעם אדמתי ועמוק, בעוד הכרובית תורמת רעננות וקריספיות.

שני המרכיבים עשירים בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. פטריות מכילות נוגדי חמצון וחלבון, בעוד כרובית עשירה בוויטמין C וויטמין K.

הסלט קל להכנה, מקפיצים את הפטריות, מקפיצים את הכרובית שתהייה קריסיפית לא רכה מדי. זה היופי של הסלט, שנוגסים ויש בו קריספיות.
לא השתמשתי בתבלינים רבים. מלח ופלפל שחור. האמת שחשבתי להוסיף כף חומץ בלסמי אבל בסוף החלטתי שלא. אבל אתם יכולים כמובן להתאים את הסלט לטעמכם האישי.

מגישים את הסלט חם וזה היתרון הנהדר שלו. אפשר כמובן להכין מראש, לא להוסיף את התיבול. לפני ההגשה, להוציא את הסלט מהמקרר, שיעמוד בחוץ שיתחמם ואז לתבל.

סלט פטריות וכרובית של חורף

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

את הסלט הגשתי בקערת אמייל מקסימות
סלט סלק של חורף

קערת אמייל בצבעים
קערת אמייל בצבעים

סט 3 קערות אמייל קוטר 18
סט קערות אמייל

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

סלט פטריות וכרובית של חורף

סלט פטריות וכרובית חם של חורף

 


סלט פטריות וכרובית חם של חורף

סוויט דולי
סלט פטריות וכרובית חם של חורף קל הכנה וטעים
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 19 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן
  • 250 גרם פטריות חורש
  • 1 כוס פרחי כרובית
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת פורסם אית הבצל לחצאי עיגול ומאדים לגוון שקוף
  • חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל ומטגנים כמה דקות
  • מוסיפים את פרחי הכרובית הקטנים ומקפיצים ומערבבים ממש מספר דקות
  • מעבירים את הירקות המוקפצים לקערה
  • בגלל שהירקות טוגנו בשמן אין צורך להוסיף שמן זית
  • מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, שום כתוש ומערבבים הכל ביחד
  • מגישים חם. בתיאבון.
Keyword סלט פטריות וכרובית חם של חורף

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים