סלט פטריות וכרובית חם של חורף, אופציה מצוינת לתוספת לארוחה טעימה ומזינה, במיוחד בעונת החורף.
הכנתי לקהילה המקסימה שלנו חוברת לסלטים של חורף ווזהו מתכון נוסף שאתם מקבלים. החוברת תתפרסם בקרוב.
המתכון הראשון שפורסם היה סלט סלק של חורף
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
פטריות וכרובית מציעות מרקמים וטעמים שונים המשלימים זה את זה בצורה נהדרת. הפטריות מוסיפות טעם אדמתי ועמוק, בעוד הכרובית תורמת רעננות וקריספיות.
שני המרכיבים עשירים בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. פטריות מכילות נוגדי חמצון וחלבון, בעוד כרובית עשירה בוויטמין C וויטמין K.
הסלט קל להכנה, מקפיצים את הפטריות, מקפיצים את הכרובית שתהייה קריסיפית לא רכה מדי. זה היופי של הסלט, שנוגסים ויש בו קריספיות.
לא השתמשתי בתבלינים רבים. מלח ופלפל שחור. האמת שחשבתי להוסיף כף חומץ בלסמי אבל בסוף החלטתי שלא. אבל אתם יכולים כמובן להתאים את הסלט לטעמכם האישי.
מגישים את הסלט חם וזה היתרון הנהדר שלו. אפשר כמובן להכין מראש, לא להוסיף את התיבול. לפני ההגשה, להוציא את הסלט מהמקרר, שיעמוד בחוץ שיתחמם ואז לתבל.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט פטריות וכרובית חם של חורף

סלט פטריות וכרובית חם של חורף
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל
- 4 כפות שמן
- 250 גרם פטריות חורש
- 1 כוס פרחי כרובית
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 שן שום
Instructions
- יוצקים שמן למחבת פורסם אית הבצל לחצאי עיגול ומאדים לגוון שקוף
- חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל ומטגנים כמה דקות
- מוסיפים את פרחי הכרובית הקטנים ומקפיצים ומערבבים ממש מספר דקות
- מעבירים את הירקות המוקפצים לקערה
- בגלל שהירקות טוגנו בשמן אין צורך להוסיף שמן זית
- מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, שום כתוש ומערבבים הכל ביחד
- מגישים חם. בתיאבון.