מתכון לחמין עם פולקע עוף, סיר של חמין טעים כל כך. החורף הזה, אם היה קצת מעונן בחמישי, בלי לשים לב הידיים שלי רצו להכין חמין. קודם כל זה כל כך נוח שיש סיר אחד שאפשר לשים בו הכל. החיטה והגריסים בחמין תמיד נגמרים ראשונים.
הפעם אפילו לא חיפשתי את הבשר, היו לי פולקע, אמרתי היידה חמין עם פולקע.
פולקע עוף משחרר טעמים עשירים במהלך הבישול הארוך של החמין, מה שמעשיר את הטעם של כל התבשיל.
הבישול הארוך והאיטי של החמין הופך את פולקע העוף לרך ועסיסי במיוחד. הבשר נופל מהעוף והוא כל כך רך!
פולקע עוף קל ופשוט להכנה, ואינו דורש טיפול מיוחד לפני הכנסתו לחמין.
והיתרון הכי חשוב – חמין עם פולקע עוף הוא מנה אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד.
טיפים נוספים להכנת חמין מוצלח:
השריה מראש: מומלץ להשרות את הקטניות (שעועית, גריסים, חיטה ) במים למשך מספר שעות לפני הבישול כדי לרכך אותן.
בישול איטי: חמין צריך להתבשל לאט ובסבלנות, במשך 10 שעות לפחות.
תבלינים: אל תפחדו לתבל את החמין בנדיבות בתבלינים כמו פפריקה, כמון, כורכום ופלפל שחור. כל אחד והטעם שלו.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים להכין סלטים ליד החמין? בבקשה
סלטים ליד החמין
קנקן אמייל צבעוני 2.5 ליטר
קנקן אמייל צבעוני 2.5 ליטר
הילדים משתגעים על החיטה והגריסים בחמין – כל פעם מחדש מתעלפת כמה הם אוכלים מהסיר אותם
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לחמין?
מתכונים לחמין
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לחמין עם פולקע עוף