סוכריות פילו במילוי גבינה מתוקה, מגש הפתעה נהדר ויפהפייה לשולחן החג. הסוכריות בגודל ביס כך שהן מושלמות לאירוח. גם לארוחה וגם לנשנוש. ההצגה שלכם לשולחן החג.
הן מוסיפות נופך אלגנטי לשולחן החג ומתאימות מאוד לאווירה המיוחדת של שבועות.
את הביסים המושלמים האלה, הכנתי עם בצק הפילו של שימרית שתמיד נמצא אצלי במקרר. לא צריך להפשיר, מוכן לעבודה ומאד נוח לעבוד איתו.
המילוי המתוק והעשיר של הגבינה בתוך שכבות הפילו הקריספיות יוצר שילוב טעמים נפלא ומתאים בדיוק למסורת החג, ויהיו קינוח נפלא.
היתרון, ניתן להכין את הסוכריות יום יומים לפני ולאפות חצי אפייה. ביום ההגשה אפשר לאפות ולצפות בסירופ או אבקת סוכר.
.הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את הבצק, המילוי דקה וחצי של סרטון מפורט
בחבילה יש 14 עלי פילו, מכל דף מכינים 4 סוכריות יהיו לכם המון סוכריות טעימות לחג.
מחפשים עוד מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
כל סוכריה ביס – חלום!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
סוכריות פילו במילוי גבינה מתוקה הן קינוח חגיגי, טעים, יחסית קל להכנה ומתאים באופן מושלם לאווירת ולטעמי חג השבועות.
תבנית אמייל עגולה 28 עם פרחים
מושלמת כמתנה לעצמכם או למשפחה לכבוד שבועות
תבניות עם ציורים הן פחות נפוצות מתבניות אמייל חלקות, ולכן הן יכולות להוות אמירה אישית ולשקף את הטעם הייחודי שלכם
לפרטים ורכישה
תבנית אמייל עגולה 28 עם פרחים
כל סוכריה ביס והאורחים שלכם יהנו כל כך בחג
סוכריות פילו במילוי גבינה מתוקה
המתכון בשיתוף שימרית

סוכריות פילו במילוי גבינה מתוקה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פילו של שימרית
- 500 גרם גבינת טוברוג או כנען
- חצי כוס אבקת סוכר
- 1 כוס צימוקים בהירים
- 2 כפות סירופ סוכר
- אבקת סוכר לפיזור מעל
סירופ סוכר
- חצי כוס מים
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 טיפות מיץ לימון סחוט
Instructions
- מערבבים את הגבינה עם הסוכר והצימוקים לבלילה אחידה
- פותחים כל דף פילו ומקפלים באמצע בצורת מניפה משאירים חלק למעלה וחלק למטה ישר
- מניחים באמצע הקיפול ארבע כפיות מהמילוי
- מכסים עם הדף התחתון, מכסים עם הדף העליון ומרססים בשמן או מורחים חמאה על הדף
- חותכים את הבצק ל-4 חתיכות כשבאמצע המילוי של הגבינה
- כל חתיכה, הופכים, כדי שהקיפול יהיה למעלה ומקווצצים את הפינות לצורת סוכריה
- ככה מכינים את כל הסוכריות
- מסדרים בתבנית אפייה אחד ליד השני
- מורחים על הסוכריות חמאה או מרססים בספרי שמן
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות עד שהסוכריות משחימות
- כשהן יוצאות מהתנור מורחים בעדינות סירופ סוכר או בוזקים אבקת סוכר
הכנת סירופ סוכר
- שמים בסיר קטן את כל המצרכים ומערבבים עד שהסוכר נמס ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מבשלים עוד כחמש דקות על אש נמוכה. יש לקרר את הסירופ לפני המריחה.
- הן נפלאות! חג שמח ובתיאבון.