פיצה על מחבת בעשר דקות, בלי צורך להמתין לתנור שיתחמם, הפעילות החדשה והמהנה שלכם לשבועות.
בצק הפיצה רך ונפלא. להכנת הפיצה השתמשתי בתרסיס שמן פאם בטעם שמן זית. השילוב של מחבת חמה עם תרסיס שמן יוצר תחתית פריכה וזהובה לפיצה והפיצה לא נדבקת למחבת.
פיצה במחבת זה הלהיט החדש כשצריך פתרון טעים ומהיר. זה נראה טוב, מריח מדהים – וכולם אוהבים את זה.
מכינים את בצק הפיצה במיקסר, חותכים לחתיכות, מרדדים כל עיגול פיצה ולמחבת. מתיזים שמן פאם בטעם שמן זית, מניחים את הפיצה ונותנים לה להיות קריסיפית ופריכה.
השחימה? יופי. הופכים, מורחים רוטב עגבניות, גבינה צהובה, תוספות שאוהבים, מכסים במכסה. חשוב, ככה הגבינה נמסה והפיצה בתוכה רכה ונהדרות. עוד חמש דקות והפיצה שלכם מוכנה. לא נדבקת למחבת, פריכה ונהדרת.
אגב, נשאר לכם בצק? עוטפים בניילון ולמקפיא. אפשר להקפיא, וכשהנכדים באים להוציא ולהכין על המקום. אפשר לשמור במקרר גם יומיים שלושה ורק אחרי זה להכין. הבצק טעים וקל לעבודה.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
תבנית אמייל עגולה קוטר 28
לפרטים ומכירה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המתכון בשיתוף "פאם"
פיצה על מחבת בעשר דקות

פיצה על מחבת בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- חצי כפית מלח
- כוס וחצי מים
- תרסיס שמן פאם בטעם שמן זית
- 1 כוס רוטב עגבניות
- גבינה צהובה
- תוספות לפיצה - זיתים, תירס, טונה, פטריות - מה שאוהבים
Instructions
- שמים במיקסר את הקמח, שמרים בצד אחד ומערבבים
- שמים סוכר בצד אחד מלח בצד שני ומערבבים הכלביחד
- מעבירים למיקסר לערבוב שני סיבובים ומוסיפים את המים
- המיקסר עובד כשבע עד עשר דקות עד שהבצק נתלה על וו הלישה
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה, מתיזים תרסיס שמןן פאם ויוצרים גליל ארוך
- חותכים את הגליל לחתיכות, מרדדים כל חתיכה לעיגול בצק
- בינתיים שמים מחבת על האש ומתיזים תרסיס שמן פאם
- כשהתרסיס חם מניחים את הפיצה על המחבת
- נותנים לפיצה כמה דקות עד שהיא משחימה והופכים
- מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה צהובה וכל תוספת שאתם אוהבים
- מכסים במכסה ונותנים לפיצה להתבשל כמה דקות עד שהגבינה נמסה
- מורידים מהאש, מרססים שוב מניחים פיצה על המחבת ומכינים את כל הפיצות
- הן נהדרות. בתאבון וחג שמח.
כמה פיצות יוצאות מכמות הבצק הזו?
ובאיזה קוטר של מחבת כדאי לטגן?
אני חתכתי את הבצק לעשר יחידות, תלוי כמובן בגודל של הפיצה שאת רוצה להכין. אני טיגנתי במחבת קטן אבל אפשר לטגן במחבת גדול כמובן. מה שנוח לך. בהצלחה