ימים לא פשוטים עוברים עלינו וכל פעם מחדש נצמדים לחדשות. חטיף דפי אורז קריספי ופריך, החטיף המושלם לימים אלה, שמכינים בשלושים שניות.
חטיף דפי אורז כל כך יתאים שאנחנו כל היום מסתובבים בבית ומחפשים מה לנשנש. הןא פריך, הוא קרנצ'י, הוא כמעט בלי קלוריות, ללא גלוטן וטעים אש שזה הכי חשוב.
דפי אורז עשויים בעיקר מקמח אורז, ומהווים מקור טוב לפחמימות מורכבות, המספקות אנרגיה מתמשכת.
הכנתי את החטיף הנהדר הזה עם תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית 3 קלוריות להתזה.
זה קצת מצחיק לקרא לזה מתכון, כי לוקחים דף אורז, מתיזים עליו שמן פאם, מורחים זעתר, חותכים לריבועים או פסים ושמים במיקרו. שלושים שניות בום! דפי האורז מתנפחים ונהפכים לקריספים ופריכים.
אפשר להגיש עם מטבלים ליד וזה טעים אש. גבינה לבנה עם תבלינים, רוטב חמוץ מתוק, רוטב חריף, אין סוף אפשרויות ואתם תהנו מאד.
מה שכן – מכינים ואוכלים. לא שומרים למחר או לעוד שלוש שעות כי הדפים מתרככים והם לא טעימים. מכינים ואוכלים.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המתכון בשיתוף "פאם"
חטיף דפי אורז קריספי
חטיף דפי אורז קריספי
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס שמן זית
- דפי אורז
- זעתר
Instructions
- מניחים דף אורז על משטח עבודה ומתיזים בתרסיס שמן פאם
- טובלים מברשת בזעתר ומורחים על דף האורז
- חותכים לפסים וריבועים
- שמים במיקרו לשלושים שניות ובום! הם מתנפחים
- מוציאים ואוכלים. בתיאבון.
לפרטים ורכישה