סלט חצילים וגמבה שמכינים בנינג'ה פיקנטי ומתובל כי מצאתי לכם את הדרך הכי מהירה והכי טעימה להכין סלט חצילים וגמבה פיקנטי מתובל.
תשכחו מכל הטרטורים של טיגון בשמן עמוק, התעסקות עם תנור חם שמשאיר אתכם מזיעים בחום של הקיץ או עשן שממלא את כל הבית.
השימוש בפונקציית הגריל של הנינג'ה מדמה צלייה על גריל אמיתי, ומעניק לחצילים ולגמבה טעם מעושן עשיר ומיוחד.
הנינג'ה גם מאפשרת שליטה מדויקת על הטמפרטורה, מה שמבטיח שהירקות ייצלו באופן אחיד ויקבלו מרקם רך מבפנים וקליפה קריספית וטעימה מבחוץ.
בניגוד לטיגון עמוק, שמצריך שימוש בכמות גדולה של שמן ויוצר הרבה לכלוך, טיגון באוויר חם או צלייה בנינג'ה דורשים מעט מאוד שמן (לפעמים אפילו בלי שמן בכלל). זה הופך את הסלט לבריא יותר ומפחית משמעותית את כמות השמן שנשארת על הירקות, מה ששומר על הטעם המקורי שלהם.
את החציל חתכתי לקוביות, פיזרתי מעל קצת שמן זית, והכנסתי לנינג'ה בתכנית גריל לעשר דקות. קוביות החציל יצאו נהדרות ופריכות.
את הגמבה בשלמותה הכנסתי לתוכנית אייר פריי, אחרי עשרים דקות מוציאים מקררים, ובצ'יק הקליפה מתקלפת מהגמבה.
התוצאה היא לא פחות ממושלמת: ירקות צלויים במידה מדויקת, עם טעם עמוק ומרוכז, ומרקם נימוח שפשוט נמס בפה.
מוסיפים תבלינים, שום ושי לכם סלט פנטסטי שיתאים לכל ארוחה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט חצילים וגמבה שמכינים בנינג'ה
סלט חצילים וגמבה שמכינים בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 1 חציל
- 2 גמבה אדומה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כף מיץ לימון
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
Instructions
- חותכים את החציל לפרוסות ואחרי זה לקוביות
- שמים נייר בתבנית הנינג'ה ושמים את קוביות החציל בתוכו
- בוזקים מעל מעט שמן זית ומערבבים
- מפעילים את הנינג'ה על תוכנית גריל לעשר דקות, יהיו לכם קוביות פריכות ונהדרות של חצילים
- את הגמבה תכניסו לתוכנית אייר פריי, כשהתכונית תיגמר, תוציאו את הגמבה, תקררו והקליפה תרד בקלות מהגמבה
- חותכים את הגמבה לפסים או קוביות, מצרפים לקוביות החציל ומעבירים לקערת הגשה
- מוסיפים פטרוזיליה, תבלינים, שמן, מיץ לימון מלח ושום ומערבבים הכל ביחד
- שמים בקופסה סגורה במקרר ואו כמה שהסלט הזה טעים. בתיאבון.


האם יש לקלף את החציל?
לקוביות? אני השארתי עם הקליפה את יכולה לקלף אם את מעדיפה