זוקיני ממולאים קרם בטטה בציפוי בשמל מנה ראשונה יפהפייה ומרשימה לראש השנה.
שילוב הטעמים של הזוקיני הממולא בקרם בטטה מתקתק ועשיר, עם ציפוי בשמל קרמי ומנחם, עם הצבעים המרהיבים, זו מנה שתגרום לאורחים שלכם להגיד "וואו!" כבר עם המנה הראשונה.
במקום להכין מנה ראשונה נדושה, תפתיעו את האורחים עם מנה שהיא גם חגיגית, גם מיוחדת, מרהיבה ביופיה. והטעמים – אמא'לה ואבא'לה.
להכנת המנה השתמשתי בנטורינה, תחליף צמחוני נהדר שעזר לי גם עם הכנת הקרם בטטה שיהיה נמס בפה, רך ועשיר, והבשמל שהפך את המנה למיוחדת במינה. והכל פרווה!
מנה צמחונית, חגיגית ומרשימה למנה ראשונה לראש השנה.
אתם יכולים להכין את המנה מראש ולשמור במקרר וביום ההגשה לחמם. תשמרו את קרם הבטטה ותזליפו בצלחת ההגשה או בעת ההגשה לאורחים, פרחי קרם בטטה ליד הזוקיני. מראה יפהפה.