מרק עגבניות עם ניוקי, המרק האהוב על בני משפחתי, ועכשיו עם מזג האויר שהתקרר הוא יתאים בול.
תחשבו רגע על המרק, קוביות קטנות של עגבניות קטיפתיות ומתפוצצות בטעמים. זה ה"ביגוד החורפי" המושלם לנשמה.
ועכשיו, תוסיפו לזה את הניוקי. אותן "כריות" קטנות של אושר, רכות-רכות מבפנים אבל עם אותה נגיסה קלה שאתה מחפש. הן סופגות לתוכן את כל הטעם העמוק של המרק, וכל כף הופכת לביס מושלם של ניגודים.
החלקלקות של המרק מול הגושיות המנחמת של הניוקי.
החמיצות העדינה של העגבנייה מול המתיקות העמילנית של הניוקי.
זה הופך את המרק למנה מפנקת שכולם אוהבים. אני השתמשתי בניוקי מוכנים שקונים בסופר, אתם יכולים כמובן להכין לבד.
לגבי העגבניות, אני משתמשת בקופסאות של העגבניות הקצוצות, או עגבניות מרוסקות, ואתם יכולים בהחלט להשתמש בעגבניות מהמקרר שכבר עוד שניה פג התוקף שלהן.
מרק מנחם וטעים שתכינו בקלות. אתם יכולים להכין עם ניוקי קטנים או גדולים, זה לא משנה – הטעם נפלא בכל ביס. מה שיש לי במזווה אני מוסיפה, פעם גדולים או קטנים.
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
קומקום תה לשתייה חמה 2.5 ליטר

קומקום תה לשתייה חמה 2.5 ליטר
המרק עגבניות עם ניוקי מושלם לארוחה ביתית מהירה או לארוחת צהריים חמה בימי החורף. ארוחה חמה ומנחמת.
מרק עגבניות עם ניוקי
מרק עגבניות עם ניוקי
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל
- 3 כפות שמן
- 2 שיני שום
- 400 גרם עגבניות מרוסקות או קוביות עגבניות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר מוסיפים את קוביות הבצל ומאדים לגוון שקוף
- מוסיפים את השום ומטגנים, מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את המים, מלח פלפל שחור ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומבשלים את המרק כעשר דקות שיסמיך מעט
- מוסיפים את הניוקי למרק, מערבבים שלא ידבקו לתחתית
- מבשלים את המרק עוד כחצי שעה ומגישים חם. טעים אש. בתיאבון.