סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

סופגנינות קטנות מתוקות ועגולות, שאי אפשר להפסיק לאכול אותן ויש גם גירסה עם שוקולד!

שתף
הדפסה
סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות
מה צריך

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

מה צריך

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות- הכנתי לכם סרטון איך מכינים את הסופגנינות הנפלאות האלה:
ממליצה בחום להסתכל על הסרטון – תוכלו להכין בצ'יק.

לפני שנים, דודה שלי טיילה עם הנכד שלה. עצרה אותה אישה, התפעלה מהתינוק ושאלה בן כמה הוא.
הילד היה בן שלושה שבועות, "חמישה חודשים" ענתה דודתי בלי למצמץ.
שנים הסיפור רץ אצלנו במשפחה ואנחנו צחקנו עליו.
צחקתי-צחקתי בום דפק לי בדלת. כשנכדי היה בן שלושה חודשים,
בעודי מטיילת איתו והוא בעגלה, נצמדה אלי אישה שאני לא מכירה, הסתכלה על הילד ואמרה:
"יה!! איזה תינוק יפה!! בן כמה הוא??"
בלי למצמץ עניתי "חמישה חודשים"

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות לא קשורות לסיפור של עין הרע אבל בהחלט למתיקות

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

וכן, אין מתכון שמתאים יותר לסיפור הזה
ממתכון של סופגניות ויש לי בשבילכם סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות, שמכינים בצ'יק צ'ק.
סופגנינות קטנות מתוקות ועגולות, מלאות בגבינה עם טיפת קינמון,
שאי אפשר להפסיק לאכול אותן. תתחילו להכין, תשימו שעון תראו פחות מעשר דקות להכין.
אמרתי השנה אני לא מטגנת. אז אמרתי.
אחרי שהכנתי שמתי בצד כדי לצלם למחרת. אני והאופטימיות שלי. הצחקתם אותי. נעלמו. לא ראו אור יום!
ואם תסתכלו בתגובות תראו איך אנשים אהבו
וזה רעיון נהדר להכין עם הילדים!
אפשר להוסיף להם גם קוביות שוקולד והן בכלל הורסות!

אם אתם מחפשים מתכונים לסופגניות גבינה אפויות כאן – סופגניות גבינה אפויות

יש לי עוד מתכונים נהדרים לחנוכה שתוכלו למצוא כאן – מתכונים לחנוכה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 60 – מתכונים לווטצא'פ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

סופגנינות גבינה שמכינים במהירות

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

 


 

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות סוויט דולי

סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

סוויט דולי
סופגנינות קטנות מתוקות ועגולות, שאי אפשר להפסיק לאכול אותן ויש גם גירסה עם שוקולד!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לחנוכה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
  • חצי כוס סוכר/סוכר חום
  • רבע כפית קינמון
  • 1 כוס כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
  • שמן עמוק לטיגון
  • אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

Instructions
 

  • מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
  • מחממים שמן לטיגון.
  • הבצק יוצא מאד רך לא לפחד לעבוד איתו.להרטיב את הידיים ועם ידיים רטובות יוצרים כדורים טיפה שטוחים. לקחת גוש קטן של בצק ולשטח אותו בידיים, אפשר למתוח קלות ולזרוק לשמן העמוק.
  • הסופגנינה מתנפחת בכל מקרה. תשמרו עליה שלא תשרף ולטגן משני הצדדים. להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג ולפזר מעל אבקת סוכר.
  • רצוי שהסופגנינה תהיה שטוחה כי  אם זה ממש כדור עגול הגבינה בתוכו נשארת "חיה" לא שזה רע, טרפו את זה גם ככה, אבל עדיף שטוחה.
  • אם רוצים אפשר להוסיף קובית שוקולד בתוך הבצק, לכסות ולטגן.
  • אפשר להגיש חם אבל גם כשהן רואות אור יום למחרת הן טעימות(:
  • חג שמח חברימים!
Keyword סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות

חומרים- לכ-20 סופגניות קטנות.

מה צריך לסופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות?

2 ביצים
250 גרם גבינה מוצקה כמו ריקוטה או כנען
חצי כוס סוכר / אפשר סוכר חום
רבע כפית קינמון
כוס קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
שמן עמוק לטיגון.
אבקת סוכר לפיזור על הסופגניות.

איך מכינים סופגנינות גבינה מתוקות בעשר דקות?

מערבבים את הגבינה, הביצים הסוכר והקינמון לבלילה אחידה ובסוף מוסיפים את הקמח.
מחממים שמן לטיגון.
הבצק יוצא מאד רך לא לפחד לעבוד איתו.
להרטיב את הידיים ועם ידיים רטובות יוצרים כדורים טיפה שטוחים.
לקחת גוש קטן של בצק ולשטח אותו בידיים, אפשר למתוח קלות ולזרוק לשמן העמוק.
הסופגנינה מתנפחת בכל מקרה.
תשמרו עליה שלא תשרף ולטגן משני הצדדים.
להוציא מהשמן ולהניח על נייר סופג ולפזר מעל אבקת סוכר.
רצוי שהסופגנינה תהיה שטוחה כי  אם זה ממש כדור עגול הגבינה בתוכו נשארת "חיה" לא שזה רע, טרפו את זה גם ככה, אבל עדיף שטוחה.
להוציא מהשמן על נייר סופג ולפזר מעל אבקת סוכר.

אם רוצים אפשר להוסיף קובית שוקולד בתוך הבצק, לכסות ולטגן.

אפשר להגיש חם אבל גם כשהן רואות אור יום למחרת הן טעימות(:
חג שמח חברימים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים