בלינצ'ס במילוי גבינה לשבועות, כי אין כמו בלינצ'ס עגולים מלאים גבינה כדי שנדע שחג השבועות הגיע. בלינצ'ס קל הכנה ונהדר שממלאים בגבינה, בוזקים מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק הנהדר שאפשר להכין את הבלינצ'ס יום או יומיים לפני האירוח ולשמור במקרר. תוכלו להכין גם את הבלילה ולשמור במקרר ורק ביום האחרון. אפשר כמובן להכין מראש ולשמור במקרר, אבל לא הייתי סומכת על בני המשפחה שלא יגעו, כי הם ממש טעימים.
כדי לייצב את הבלילה הוספתי לתערובת אינסטנט פודינג וניל וככה הבלילה לא גולשת.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
מצאתי טריק נהדר להכנת בלינצ'ס גבינה במהירות.
אני מכינה את הבלילה בקנקן.
קחו קנקן מים, תשימו את כל החומרים "הרטובים", ביצים, חלב, סוכר ושמן ותערבבו.
תוסיפו את הקמח ותערבבו לבלילה אחידה ועכשיו אפשר ליצוק את הפנקייקים למחבת
בלי לכלוכים, בלי קערות ומצקות, קל הכנה ונהדר!
יוצקים את בלילת הבלינצ'ס למחבת שחיממנו וריססנו בספרי שמן
יוצקים שכבה דקה ומנענעים את המחבת שתיווצר שכבה אחידה על המחבת.

הופכים לצד השני.
יש כאלה שאוהבים את הבלינצ'ס לבנים ולא הופכים,
אצלנו זה לא יעבוד, אני הופכת לצד השני ומטגנת עוד דקה.

אפשר פשוט למרוח את מלית הגבינה ולגלגל את הבלינצ'ס
כשהמלית מציצה מהצדדים
או למרוח את המלית, לקפל בצדדים
ולגלגל עד הסוף ואז לא רואים מה יש בתוך הבלינצ'ס.

אפשר להגיש את הבלינצ'ס בכמה גירסאות,
אפשר להגיש עם קרם פרש,
אפשר ליצוק עליו סירופ מייפל, אפשר לפזר אבקת סוכר
אפשר להוסיף פירות
הבלינצ'ס גבינה שלכם יהיה מושלם!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

בלינצ'ס במילוי גבינה לשבועות
סוויט טיפ:
אני ממליצה להכין את המלית בקנקן.
מערבבים הכל בקנקן וככה אפשר ליצוק למחבת בצורה מושלמת.
יש המעדיפים לטגן את הפנקייקים רק מצד אחד, אני מטגנת משני הצדדים.
כמות: כ – 10 בלינצ'סים
מה צריך בשביל בלינצ'ס גבינה מעולה שמכינים במהירות?
להכנת הבלינצ'ס
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
כוס וחצי חלב
1 כוס קמח
למלית
250 גרם גבינה לבנה 9%
2 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מערבבים את הגבינה עם הסוכר, תמצית וניל ואינסטנט פודינג לבלילה אחידה
איך מכינים בלינצ'ס גבינה מעולה שמכינים במהירות?
שמים את כל החומרים הרטובים בקנקן ומערבבים הכל ביחד, מוסיפים הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
אם יש לכם בלנדר מוט זה מעולה, שמים בקנקן: ביצים, שמן, סוכר וחלב ומערבבים, מוסיפים הקמח ושוב ערבול והבלילה מוכנה.
תשגיחו שלא ישארו גושי קמח.
מחממים מחבת ומרססים ספרי שמן.
עם הקנקן יוצקים שכבה דקה ומזיזים את המחבת שהבלילה תתפרס על כל המחבת.
מטגנים כשתי דקות עד שהשוליים משחימם וטיפה מתרוממים.
משאירים עוד דקה או שתיים על המחבת ומוציאים לצלחת ליד.
כך מכינים את כל הכמות של הבלינצ'ס.
נותנים להם להתקרר מעט, שמים כף גבינה על הבלינצס ומגלגלים.
אם אתם רוצים אותם סגורים, תשימו כף גבינה, תקפלו משני הצדדים
ותגלגלו עד הסוף.
יצאו מושלמים!