מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח

מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח או איך מכינים פנקייק הורס שתמיד מצליח

שתף
הדפסה
מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח
מה צריך

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

 

גירסה לפסח:
משתמשים בקמח תופח כשר לפסח

מה צריך

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

 

גירסה לפסח:
משתמשים בקמח תופח כשר לפסח

מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח

מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח, מגיע הפעם ביום שישי.
מדי שבת אתם יודעים אני מפרסמת מתכונים לפנקייקים.
בזמן האחרון אני בקטע בריאותי ומביאה לכם פנקייקים מסוגים שונים,
כמו פנקייק בננה, או פנקייק מקמח כוסמין ועוד גירסאות בריאות לפנקייקים טעימים ובריאים.
שאלה שרית, ומתי תתני לנו מתכון עם קמח רגיל??
שאלה מצויינת והבטחתי לה מתכון לפנקייק קלאסי עם קמח רגיל.
הבעיה היחידה שפנו אלי שומרי השבת ואמרו למה את מפרסמת בשבת?
נוהל פנקייקים היום בשישי, עם מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח.

ונגיד הבן שלכם משוגע על פנקייקים אז הנה רעיון נהדר להכין לו ביומולדת.
ערימה של פנקייקים אחד על השני עם גאנש שוקולד שהוא משתגע עליו,
הכי טעים שיש.
תמונה שצולמה לפני עידן הפייסבוק ותקופת ההתמונות המדוגמות, אבל הכי אמיתי.
מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח

 

למרות שפנקייק קלאסי שתמיד מצליח אני מכינה בעיניים עצומות,
כל פעם מחדש הוא קוצר הצלחה.
אפשר להוסיף לו פירות, שוקולד, מייפל, פעם הכנתי את אותו הפנקייק אבל אפוי – יצא מעולה!
-רק לחצו כאן – פנקייקים קטנים אפויים שמכינים בעשר דקות.

פנקייק ממולא שוקולד הכנתם? מתכון וסרטון הכל כאן
פנקייק ממולא שוקולד

מתכונים נוספים לפנקייקים כאן – מתכונים לפנקייקים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

איך מכינים פנקייק קלאסי

מתכון לפנקייק קלאסי שתמיד מצליח


מה צריך בשביל פנקייק קלאסי שתמיד מצליח?

1 ביצה
1 כוס חלב – לגירסת פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה

גירסה לפסח:
משתמשים בקמח תופח כשר לפסח

איך מכינים פנקייק קלאסי שתמיד מצליח?

שמים את כל החומרים הרטובים בקערה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב.
אני ערבבתי את הכל בבלנדר מוט, אם אין לכם בלנדר, קערה ומזלג עובדים מצויין.
לאחר שהתערובת מוכנה לתת לה לעמוד כחמש עד שבע דקות כדי שהעיסה תסמיך.
מחממים מחבת שיהיה חם ומרססים בשמן.
בשלב הזה מנמיכים את האש כדי שהפנקייקים לא ישרפו בתחתית.
יוצקים כמות מהבלילה למחבת,
נותנים לפנקייק להתבשל, רואים שיש בועות, בודקים
ובזהירות הופכים לצד השני. לא נוגעים ולא מועכים!
תנו להם לתפוח!
כמה דקות על אש נמוכה, בודקים שהשחימו ומעבירים לצלחת.
הם הורסים פשוט הורסים כמה שהם טעימים!
תהנו אהובות ואהובים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים