עוגת שוקולד עם חורים עסיסית

מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים. מחוררים את העוגה ויוצקים פנימה את השוקולד. חלום!

שתף
הדפסה
מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים
מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס מים רותחים

להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

המתכון מתאים לתבנית 24
אבל גם לשתי תבניות אינגלישקייק

מה צריך

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס מים רותחים

להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה

סוויט טיפ

המתכון מתאים לתבנית 24
אבל גם לשתי תבניות אינגלישקייק

מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים

עוגת שוקולד עם חורים עסיסית,
הכנתי לקראת שבת, כי עוגת שוקולד בחושה זו תמיד האופציה הקלה.
הכנתי את עוגת השוקולד, הכנתי את הגאנש לציפוי ואז החלטתי להשביח את טעם העוגה.
למה שהשוקולד יהיה רק מעל העוגה ולא בתוך העוגה?
אחרי שהעוגה יצאה מהתנור, לקחתי כף עץ ועם הידית עשיתי חורים בעוגה.
את גאנש השוקולד יצקתי לתוך החורים ועל העוגה.

מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים

נכון, ככה החורים נשארים בעוגה
אבל יש גם יתרונות, ככה אתם יודעים בדיוק
איפה יש ריכוז שוקולד מעולה בתוך העוגה.
מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים אם אתם רוצים להסתיר את החורים תוסיפו קצפת
אבל תאמינו לי העוגה תעלם גם ככה.
היא רכה, היא עסיסית היא פשוט נפלאה!

לעוד מתכונים של עוגות רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות

אפשר להכין את העוגה בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עגולה
לעוד מתכונים לעוגות שוקולד רק לחצו כאן
מתכונים לעוגות שוקולד

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים

עוגת שוקולד עם חורים עסיסית

סוויט טיפ:
המתכון מתאים לתבנית 24
אבל גם לשתי תבניות אינגלישקייק

מה צריך בשביל מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים?

3 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס מים רותחים

להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה

איך מכינים מתכון לעוגת שוקולד עם חורים עסיסית שילדים אוהבים?

אפשר עם קערה ומזלג אני מעדיפה במיקסר כי ככה המיקסר עובד וזה קל.

שמים במיקסר את הביצים, סוכר, מפעילים על מהירות מהירה ומקציפים לקצף בהיר ותפוח.
מנמיכים את המהירות לבינונית מוסיפים שמן ושמנת מתוקה.
סוגרים לכמה שניות.
מערבבים את הקמח עם הקקאו והשוקולית.
רצוי את הקקאו והשוקולית להוסיף לקמח עם מסננת כדי שלא יהיו גושים.
מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו למיקסר ומפעילים במהירות איטית
שהקמח לא יעוף לצדדים.
בסוף מוסיפים חצי כוס מים רותחים.
מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות.
אופים כ-35 עד ארבעים דקות.
בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה ומוציאים לקרור.
בזמן שהעוגה מתקררת מכינים גאנש שוקולד.

להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.
מחוררים את העוגה עם ידית של כף מעץ ויוצקים את הגאנש לתוך החורים על העוגה.
כן, העוגה נשארת עם חורים אבל ככה אתם יודעים בדיוק איפה יש לכם המון שוקולד מרוכז.

תהנו!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים