לחמניות ממולאות בשר ביתיות עסיסיות רכות נהדרות!
הכנתי לכם סרטון של שתי דקות כדי שתוכלו לראות בדיוק
איך מכינים לחמניות ממולאות בשר ביתיות.
רק ללחוץ על המשולש, שתי דקות ואתם יודעים בדיוק איך מכינים.
הכנתי את הלחמניות בשתי צורות.
חלק כדררתי כדורים וחלק השארתי בצורת מעטפה.
תבחרו את הצורה הן טעימות ונהדרות.
הפעם החלטתי להכין את הלחמניות עם בצק שמרים מוכן,
שהקניין הביא בטעות במקום בצק עלים,
והתוצאה הסופית היתה מצויינת.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
אם אתם רוצים להכין לבד בצק שמרים אין שום בעיה,
יהיה למטה מתכון גם לבצק שמרים.
מכינים את הלחמניות, שמים בתבנית ולתנור.
טוב, מישהי צריכה לעשות בקרת איכות
ותוכלו לראות איך הן נראות נפלא אחרי הביס הראשון.

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
או – מתכון לקציצות בולט קציצות תוניסאיות ברוטב עגבניות
קציצות בשר חלומיות על מצע של תפוחי אדמה ברוטב עגבניות נהדר!
אם אתם רוצים להכין קציצות בשר עם תפוחי אדמה בתנור
רק ללחוץ כאן – קציצות בשר עם תפוחי אדמה
ואם אתם רוצים לראות עוד מתכונים כאן – מתכונים
אתם מוזמנים לקהילת האוכל
בה תוכלו לשתף את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

לחמניות ממולאות בשר ביתיות
מה צריך בשביל לחמניות ממולאות בשר ביתיות?
1 חבילת בצק שמרים מוכן
1 קילו בשר טחון
רבע כוס שמן
1 בצל קצוץ דק
מלח-פלפל לפי הטעם
2-3 שיני שום כתושות
ביצה טרופה
מתכון לבצק שמרים:
חצי קילו ק"ג קמח לבן
שמרים טריים (25 גרם)
פחות מרבע כוס סוכר (25 גרם)
1/4 כוס שמן זית או קנולה
1 ביצה גודל L
כ- 1 כוסות מים פושרים
כף מחוקה של מלח
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים השמן והמים ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה לפחות שבע דקות.
אחרי חמש דקות מוסיפים את המלח ונותנים למיקסר לעבוד עוד שלוש ארבע דקות לפחות.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת להתפחה של שעה וחצי-שעתיים תלוי כמה חם בחוץ.
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מרדדים את הבצק למלבן ומתחילים לעבוד.
איך מכינים לחמניות ממולאות בשר ביתיות?
ראשית מכינים את הבשר.
במחבת רחבה יוצקים שמן שמים הבצל ומתחילים לטגן את הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים.
מוסיפים התבלינים, מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר.
נותנים לבשר להתקרר.
מרדדים את הבצק לריבוע ומחלקים לתשעה ריבועים.
לוקחים ריבוע בצק ביד, מוסיפים כף או שתיים מהבשר,
אוספים את הקצוות ומהדקים את המרכז.
מהדקים את הבצק.
ליצירת כדור – הופכים את הבצק ומכדררים.
ליצירת צורת ריבוע – מהדקים את הבצק במרכז,
ומהדקים היטב את הקצוות כדי שהבשר לא יצא מהבצק בזמן האפייה.
לאחר שהכנו את כל הכמות, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
מניחים לתפוח עוד כחצי שעה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות.
אופים כחצי שעה עד שהבצק משחים, מוציאים ומגישים חם.
טעים טעים טעים!