עוגה בחושה עם אוכמניות פרווה הכנתי אחרי טיול בגולן.
אפרת מוסקוביץ שיש לה את הבלוג המצוין איך להרשים את חמותך,
ארגנה טיול קולינרי פנטסטי לקבוצת בלוגרים.
איך בילינו יום שלם בסיור מקסים וטעימות קולינריות משובחות
תוכלו לקרא כאן – טיול קולינרי לרמת הגולן
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו35 כאן- מתכונים לווטצא'פ
לקראת סוף היום, פגשנו את דוביד מנהל המטע הכי צפוני של קיבוץ אלרום, שמניב את הדובדבנים האחרונים לעונה, הכי טריים שירדו מהעץ. דוביד פינק אותנו בדובדבנים, אוכמניות והסברים. הוא סיפר כי במטעים של קיבוץ אלרום מקפידים על "עבודה עברית", מגיעים אליהם סטודנטים ובוגרי צבא לעבודה מועדפת שעובדים בחקלאות ובקטיף. המטרה להנחיל לחברה הצעירים את הערכים של החיבור לחקלאות ולארץ ישראל.
דוביד הביא לנו הר של אוכמניות, ים דובדבנים ואני ידעתי שאני אכין מהאוכמניות עוגה נהדרת.
כדי שהעוגה תהייה פרווה, השתמשתי בנטורינה.
הקצפתי את הנטורינה עם סוכר, הוספתי את הביצים הקמח וערבבתי.
תוכלו לראות שהעיסה יותר סמיכה מבלילה רגילה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי שלב אחרי שלב–
האינסטגרם של סוויטדולי
לאחר שהבלילה מוכנה, מוסיפים לה את האוכמניות


והכנסתי לתנור

מבצע חדש בסוויט דולי!
כף מדידה מתכווננת ומדויקת
שמחליפה את כל הכוסות והכפיות במטבח
והמחיר כמובן כולל משלוח!
עוגה בחושה עם אוכמניות פרווה
יצאה מהתנור.

עשר דקות הכנה והעוגה אצלכם בתנור.

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגה בחושה עם אוכמניות פרווה
עוגה בחושה עם אוכמניות פרווה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 ביצים
- 250 מל שמנת צמחית
- 150 גרם אוכמניות טריות
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 כפות אבקת סוכר - לקישוט העוגה
Instructions
- שמים במיקסר את הנטורינה, הסוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים הכל ביחד.
- מהאוכמניות מוציאים 2 כפות ומערבבים את האוכמניות לתוך הבלילה.
- יוצקים את העוגה לתבנית ומפזרים מעל את האוכמניות הנותרות.
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
- ואופים את העוגה כ-35 עד ארבעים דקות
- בודקים עם קיסם, אם הקיסם יוצא יבש, מוציאים את העוגה מהתנור.
- מקררים ומפזרים אבקת סוכר ומתחילים לישר. נהדרת!


