מקרוני אנד צ'יז ברוטב בשמל היא פשטידת פסטה ממכרת!
האמריקאים משתגעים על המק אנד צ'יז שלהם,
ואצלנו קוראים לזה פשטידת פסטה.
טוב, יש הבדל בין פשטידת פסטה רגילה והמקרוני אנד צ'יז של האמריקאים.
מקרוני אנד צ'יז זה פסטה עם המון גבינות, חלב ושמנת.
כן אהובות ואהובים, השחיתות בעיצומה,
אבל כמה טעימה השחיתות!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות איך מכינים את האושר הזה.
מכינים את המקרוני אנד צ'יז בכלי חסין אש,
כי כשהוא יוצא מהתנור הוא עובר ישר לשולחן.
מכניסים את הכף פנימה, רואים את הגבינות נמסות על הכף,
וכל אחד מעמיס לו על הצלחת.
בדרך כלל מבשלים את המקרוני אנד צ'יז עם רוטב בשמל,
אבל בגלל שיש לנו קופסה מוכנה של רוטב בשמל,
העבודה הרבה יותר קלה.
הכנתי לכם תמונה עם כל המצרכים שתצטרכו עבור
מקרוני אנד צ'יז ברוטב בשמל.
מכינים את התערובת ומעל יוצקים את הרוטב בשמל


וזה פשוט היסטרי כמה שזה טעים.

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לפסטה תמצאו כאן
מתכונים לפסטה
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מקרוני אנד צ'יז ברוטב בשמל
המתכון בשיתוף השף הלבן.
מה צריך בשביל פסטה ברוטב רוזה מושלמת?
חצי חבילת פסטה מבושלת
1 קופסה שמנת מתוקה – 250 מ'ל – השף הלבן
1 קופסה רוטב בשמל – 200 מ'ל – השף הלבן
200 גרם גבינת צ'אדר מגורדת
100 גרם קשקבל מגורדת
100 גרם גבינת עמק מגורדת – תנובה
50 גרם מוצרלה מגורדת – תנובה
1 כוס חלב
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית לשימון התבנית
מעט פירורי לחם זהובים לפיזור מעל
איך מכינים פסטה ברוטב רוזה מושלמת?
מחממים סיר עם מים חמים.
כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים מעט שמן ומלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה.
מוסיפים את כל הגבינות לקערה,
מוסיפים חלב ומנת מתוקה,
מתבלים במלח ופלפל שחור
משמנים תבנית אפייה ומעבירים את הבלילה לתבנית.
יוצקים מעל את רוטב הבשמל ומורחים על כל הבלילה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המקרוני אנד צ'יז,
אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות עד שהכל מתחיל לבעבע,
מוציאים לשולחן מפזרים מעל פירורי לחם זהובים
ורואים את התבנית מתחסלת במהירות.
בתיאבון!