עוגת שוקולד פררו רושה בחושה הכנתי שיהיה לקפה של אחרי צהריים.
זה היה ביום שישי ובגלל שלא הספקתי עם כל הבישולים,
בזמן שהילדים עוד אכלו את ארוחת הצהריים,
הכנסתי אותה לתנור. כן, גם אני לא מספיקה תמיד הכל
ושאלוהים יעזור לי כן, אני לא מושלמת.
העניין הוא כשהיא יצאה מהתנור,
שפכתי עליה את הגאנש ולפני שהספקתי להגיד
הלו חכו רגע וכו' עם כפית התחילו לחסל את העוגה.
שתדעו, שבוע אחרי זה חיכיתי במיוחד שיגיעו
ורק אז הכנתי את העוגה לתנור והריטואל של חיסול העוגה עבד שוב.
אז יש לי בשבילכם טריק היסטרי.
תכינו את הגאנש מראש.
תכניסו את העוגה כחצי שעה לפני סוף הארוחה שלכם,
הבית יתמלא ריחות, ובסוף הארוחה תגישו לשולחן
עוגת שוקולד חמה ועליה תצקו את גאנש השוקולד.
כן, בוודאות כולם יהיו מרוצים.

על גאנש השוקולד פיזרתי
גרגרי פייטה שנמכרים בכל חנויות האפייה
והם דומים בטעמם לגרגרים שנמצאים בעוגת הפררו.
לא חייבים, אפשר.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן
עוגות בחושות
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

עוגת שוקולד פררו רושה בחושה
עוגת שוקולד פררו רושה בחושה
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3 ביצים
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 כוס מחית פררו רושה
- 1 כוס קקאו
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כוס מים רותחים
לציפוי גאנש שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
לציפוי מעל
- 2 כפות גרגרי פייטה להשיג בחנויות אפייה
Instructions
- שמים במיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצים ומקציפים
- מקציפים כחמש דקות, מערבבים היטב הכל
- מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבלים הכל ביחד
- מוסיפים את מחית הפררו ומערבלים
- מערבבים ביחד את הקמח והקקאו ומעבירים לקערה ומערבבים
- מוסיפים את המים הרותחים. ומערבבים היטב
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את תבנית האפייה
- אופים כחמישים דקות עד שמכניסים קיסם רואים שהוא יבש ומוציאים את העוגה מהתנור.
- מכינים את רוטב הגאנש, יוצקים על העוגה
- אפשר לשמור מהרוטב, וכשמגישים את העוגה ליצוק על כולה רוטב זה פשוט חלום!
- מעל מפזרים מעט גרגרי פייטה שהם שילוב מושלם לעוגה.
- עוגה מושלמת לשבת