איך מכינים בוריק בטעמים בבית

מתכון להכנת בוריק - עלי סיגר בבית - בטעמים - חלום שמתפצח בפה

שתף
הדפסה
איך מכינים בוריק בטעמים בבית
מה צריך

להכנת הבוריק
1 כוס קמח רגיל
1 כוס מים
טיפת מלח

שמן לטיגון עמוק

או
חבילת עלי סיגר שקונים בסופר.

מילויים לבוריק

מילוי תפוחי אדמה
2 תפוחי אדמה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
בצל מטוגן
אפשר גם פטרוזיליה קצוצה

סוויט טיפ

ניתן להכין את הבוריקה עם עלי סיגר קנויים מהסופר,
הרבה יותר קל, הרבה יותר נוח.
מוציאים את העלים מהפריזר,
מחכים שיפשירו מעט, ממלאים ומטגנים.
אני הלכתי על הגירסה של הכנת עלי הסיגר,
הראשון אולי לא יהיה מושלם, אבל זה כמו בפנקייק,
אחרי הראשון זה זורם. שיהיה לכם בהצלחה!

מה צריך

להכנת הבוריק
1 כוס קמח רגיל
1 כוס מים
טיפת מלח

שמן לטיגון עמוק

או
חבילת עלי סיגר שקונים בסופר.

מילויים לבוריק

מילוי תפוחי אדמה
2 תפוחי אדמה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
בצל מטוגן
אפשר גם פטרוזיליה קצוצה

סוויט טיפ

ניתן להכין את הבוריקה עם עלי סיגר קנויים מהסופר,
הרבה יותר קל, הרבה יותר נוח.
מוציאים את העלים מהפריזר,
מחכים שיפשירו מעט, ממלאים ומטגנים.
אני הלכתי על הגירסה של הכנת עלי הסיגר,
הראשון אולי לא יהיה מושלם, אבל זה כמו בפנקייק,
אחרי הראשון זה זורם. שיהיה לכם בהצלחה!

איך מכינים בוריק בטעמים בבית

איך מכינים בוריק בטעמים בבית, בוריקה טעימה מתפצחת בפה,
הכנתי לכבוד מפגש עם חברתי האהובה, חן אסור.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים בוריק בבית.
את עלי הסיגר בדרך כלל קונים בסופר, הפעם הכנתי כי זה באמת כלום עבודה.
בואו תראו בסרטון.

חן אסור היא קונדיטורית מופלאה שמכינה קינוחים שהם כמו תכשיטים יפים.
חן הגיעה לדייט שלנו עם הקינוחים ההורסים שלה,
היא נתנה לי לטעום את הקינוחים ההורסים שלה ותוכלו לראות באינסטוש
איך אני נהנית מהם.

איך מכינים בוריק בטעמים בבית

אחרי שטעמתי מהקינוחים עברנו להכנת בוריק.
בוריק או בוריקה זהו עלה סיגר דק אותו ממלאים במילויים שונים,
ומטגנים בשמן.
נכון, מלא קלוריות, אבל אלוהים איזה קלוריות שוות!
הבוריק פריך ומתפצח בפה.

איך מכינים בוריק בטעמים בבית

הכנו בוריקות במילויים שונים,
עם תפוחי אדמה, עם בטטה ועם בשר.

איך מכינים בוריק בטעמים בבית

יצאו ממש מושלמים.
אני הכנתי את עלי הסיגר שזה אומר,
לערבב קמח, מים וקצת מלח וזה הכל.
הטריק הוא לדקק את העלה כשמכינים אותו על המחבת.
אבל אתם בשביל לחסוך עבודה,
יכולים ללכת לסופר לקנות חבילה מוכנה
ולמלא את עלי הסיגר
ויהיו לכם בוריקה מושלמת!
איך מכינים בוריק בטעמים בבית

מתכונים נוספים לחנוכה תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו9 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

הנה אני מסתכלת בהנאה על הבוריקות שלי

איך מכינים בוריק בטעמים בבית

איך מכינים בוריק בטעמים בבית


סוויט טיפ:
ניתן להכין את הבוריקה עם עלי סיגר קנויים מהסופר,
הרבה יותר קל, הרבה יותר נוח.
מוציאים את העלים מהפריזר,
מחכים שיפשירו מעט, ממלאים ומטגנים.
אני הלכתי על הגירסה של הכנת עלי הסיגר,
הראשון אולי לא יהיה מושלם, אבל זה כמו בפנקייק,
אחרי הראשון זה זורם. שיהיה לכם בהצלחה!

מה צריך להכנת בוריק בטעמים בבית?

להכנת הבוריק
1 כוס קמח רגיל
1 כוס מים
טיפת מלח

שמן לטיגון עמוק

או
חבילת עלי סיגר שקונים בסופר.

מילויים לבוריק

מילוי תפוחי אדמה
2 תפוחי אדמה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
בצל מטוגן
אפשר גם פטרוזיליה קצוצה

מבשלים תפוחי אדמה במים כמו לפירה,
כשתפוחי האדמה רכים, מסננים את המים,
מוסיפים מלח, פלפל, אפשר גם בצל מטוגן או פטרוזיליה, מה שאתם אוהבים
מערבבים הכל ביחד.

מילוי בשרי
לתערובת הבשר
חצי קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ לריבועים
5 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
כפית שום כתוש

לרוטב עגבניות
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
1 כוס מים

יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד קבלת גוון שחום.
מוסיפים את הבשר טחון,עם מזלג מפוררים את הבשר כל הזמן ומטגנים את הבשר.
עובדים עם המזלג עד שהבשר מוכן, מתבלים בשום, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עוד כעשר דקות ומורידים מהאש.

מילוי ביצה
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם

איך מכינים בוריק בטעמים בבית?

שמים בקערה את הקמח, מים ומלח ומערבבים לבלילה אחידה.
נותנים לבלילה לעמוד בצד כחצי שעה, בינתיים מכינים את המילויים.

לאחר שהבלילה מוכנה, מחממים מחבת על האש
שהמחבת תהייה חמה, עם נייר סופג משמנים קלות את המחבת.
יוצקים טיפה מהבלילה למחבת ומסובבים שהבלילה תהייה דקה-דקה,
עם מברשת ניתן לדקק את הבלילה.
כמה דקות על האש והעלה שלנו מוכן.
אפשר להפוך לצד השני, לא חייבים, מורידים מהאש
ושמים בצלחת בצד.
מילוי הבוריקה
ממלאים כל עלה בכפית מהמלית,
מקפלים באמצע, מהדקים את השוליים היטב,
מחממים מחבת עם שמן עמוק,
כשהשמן חם, מחליקים לשמן החם את עלה הבוריק עם המילוי.
מטגנים כמה דקות עד שהעלה משחים,
הופכים לו צד מטגנים עוד כמה שניות,
ומעבירים לנייר סופג ומתחילים במלאכת החיסול.
חנוכה יהיה טעים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים