בלינצ'ס כשר לפסח ללא גלוטן יהיה נהדר להמתיק את החג.
הפעם הכנתי את הבלינצ'ס עם מילוי גבינה, אבל אפשר בקלות למלא אותו בתפוחי אדמה או פטריות שיתאים לכם למנות ראשונות לחג.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
במסגרת ההכנות לפסח, אחותי גילתה מתכון לבלינצ'ס שהיה ברשותה כבר ארבעים שנה.
הכל התחיל כשחיפשה מתכון לחרוסת שהיא זכרה שדודה אלזה שלי שנפטרה, נתנה לה ואמרה שאין על החרוסת של דודה אלזה.
במסגרת החיפושים, מצאה גם מתכון לבלינצ'ס והתקשרה בהתרגשות.
"מצאתי את המתכון של אמא של אמיר לבלינצ'ס. אין על הבלינצ'ס האלה בעולם!"
אמיר היה חבר נעורים של אחותי ולאמא שלו היה בלינצ'ס ששמם נישא עד היום.
אז הלכתי להכין את המתכון של הבלינצ'ס של אמא של אמיר. ושוב צדקה אחותי.
הם רכים, הם מתקפלים בקלות, הם טעימים ממש!
הוספתי רוטב אוכמניות על הבלינצ'ס
טעים אש!
מבחר של עוגות ועוגיות לפסח תמצאו כאן
עוגות ועוגיות לפסח
אני הכנתי עם מילוי גבינה מתוקה
אבל אתם בקלות יכולים להפוך את הבלינצ'ס גם לפרווה
וגם לבלינצ'ס עם מילוי של פטריות או תפוחי אדמה
או כל מה שאוהבים.
לגירסה מלוחה תוותרו על הסוכר
תשימו קורט מלח
ולפרווה – תחליפו את החלב במים.
מה שכן שלא תחשבו שיוצאת מהם כמות ענקית של בלינצ'סים.
יצאו לי כ-8-10 בלינצ'ס במחבת של 22.
כשאתם מנענעים את המחבת, תעשו אותם דקים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד עוגות כשרות לפסח? בבקשה
תבנית עגולה קוטר 22/7 2.5 ליטר
מושלמת למאפים והגשה
לפרטים ורכישה
תבנית עגולה אמייל 2.5 ליטר
יודעים מה להכין לליל הסדר?
מדריך שלב אחרי שלב
עם מעל מאה מתכונים מחכה לכם כאן
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
תפריט מסודר מנה אחרי מנה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בלינצ'ס כשר לפסח ללא גלוטן
מה צריך בשביל בלינצ'ס כשר לפסח ללא גלוטן?
4 ביצים
חצי כוס חלב
כף אבקת סוכר
2 כפות שמן
2 כפות קמח תפוחי אדמה
למילוי
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפות אינטנטס פודינג וניל
איך מכינים בלינצ'ס כשר לפסח ללא גלוטן?
בקערה מערבבים היטב את הביצים ומוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
מוסיפים את הסוכר ואת השמן ומערבבים.
מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ומערבבים לבלילה אחידה שלא ישארו גושים.
אני הכנסתי את כל החומרים למעבד מזון כי לקמח תפוחי אדמה יש נטייה להישאר גושים,
ככה הכל נעשה רוטב ויצא מצויין.
מחממים מחבת ומשמנים אותו מעט
יוצקים מעט מהבלילה ומנענעים את המחבת מצד לצד
שהבלילה תמלא את המחבת
מחכים שהבלילה תתייצב, הופכים לצד השני ומטגנים עד שהבלינצ'ס שלנו מוכן.
הראשון או השני יתפרקו היתר יעופו לכם ויהיו מושלמים.
מערבבים את הגבינה עם הסוכר והאינסטנסט.
כשהבלינצ'ס מוכנים, משטחים על משטח עבודה,
שמים כף מכמות הגבינה ומגלגלים.
פסח השנה יהיה טעים במיוחד!