קרקרים עם קינואה ללא גלוטן טבעוני לחלוטין וכל כך טעים!
השוס ההיסטרי עם הקינואה, זה שלא מבשלים אותה. ככה, ישר מהשקית מערבבים אותה עם כל החומרים. והשוס הבכלל היסטרי שפשוט מערבבים את כל החומרים ביחד וזהו! בזה נגמר העניין.
איך אני משתגעת על מתכונים כאלה, תנו לי כאלה כל היום ואני עפה עליהם.
הם מיוחדים במינם בטעמם, כי אם תשימו לב שיש גם מייפל וגם מלח, טעם מלוח-מתוק כזה נהדר, הם קראנצ'ים וטעימים.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
מערבבים את כל החומרים בקערה,
מעבירים לתבנית אפייה ומשטחים דק-דק
אפשר לשטח עם ידיים רטובות
אפשר לשים נייר אפייה על הבלילה ועם מערוך לרדד דק-דק
בסיום, מכניסים לתנור לאפייה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן36 – מתכונים לווטצ'אפ
רוצים עוד מתכונים עם קמח כוסמין?בבקשה
תאפו את הקרקרים לאט
כדי שלא ישרפו.
תנו להם להשחים בזהירות
והם יהיו נהדרים.
אחרי שהתבנית יוצאת מהתנור,
חותכים לריבועים ונותנים לקרקרים להתקרר
זהו! הם מוכנים לאכילה
מארז תבלינים חדש בחנות!
מארז עם 12 צנצנות זכוכיות
עם 2 פתחים לנוחות שימוש
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לחם ולחלות כאן
מתכונים לחם וחלות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אחרי שהם יצאו אצלנו מהתנור
לא הפסיקו לנשנש אותם
כמה שהם היו טעימים.
קרקרים עם קינואה ללא גלוטן
קרקרים עם קינואה ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- חצי כוס קינואה לא מבושלת
- 3/4 כוס שקדים חתוכים
- חצי כוס שיבולת שועל
- 2 כפות זרעי ציה
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן קוקוס
- חצי כוס סירופ מייפל
Instructions
- שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים הכל ביחד
- שמים נייר אפייה על גבי תבנית ומעבירים את הבלילה
- משטחים את הבלילה שתהייה דקה דקה
- אפשר לשטח עם ידיים רטובות אפשר להניח נייר אפייה נוסף על הבלילה ועם מערוך לרדד דק דק
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הקרקרים פנימה
- מייבשים אותם בתנור כחצי שעה עד ארבעים דקות
- לכל תנור יש את החום שלו ולכן תקפידו שהם לא ישרפו
- לאחר שהקרקרים נאפו, מוציאים את התבנית וחותכים לריבועים
- מניחים לקרקרים להתקרר ומעבירים לקופסה
- אתם תהנו מאד!
