תבשיל אסאדו עם יין הוא תבשיל שכל ביס ממנו נמס בפה. בזמן האחרון נתחי האסדו ממלאים את המקררים במרכולים ואחרי שמכינים את הבשר והוא נמס בפה, אי אפשר שלא להכין עוד פעם אסדו.
שהמילה אסדו לא תפחיד אתכם בכלל. קל מאד להכין אסדו בדיוק עם הוראות ברורות ואתם תשתגעו כמה תאהבו את הביסים של האסדו שיככבו אצלכם על השולחן.
היו פעמים שהכנתי את האסדו בתנור כמו כאן אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור, הפעם הכנתי את התבשיל על הגז. ושלא יהיו פחדים, זה קל אפילו יותר!
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
האסאדו הוא בשר שמתאים לבישול על גז או בתנור, תבשילים שנותנים להם זמן בישול ארוך כדי שהבשר יתרכך.
הפעם, לא הוספתי ירקות, רק "עשבים" שיתנו טעם לבשר ונתתי לו בישול ארוך על הגז.
יצא מושלם! תראו את הרוטב שהחלה לטבול ברוטב הזה – פשוט מושלם!
אתם יכולים בקלות להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל אם אתם רוצים.
לאור בקשתכם,
נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת לדילים
ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף?
לוחצים כאן – סוויט של מוצרים
תמיד שואלים אותי איזה יין לשים בתבשיל. אז ככה-
מה שאתם שותים זה היין הכי טוב לתבשיל. אל תשאלו אותי – חצי יבש? מלא יבש? לא, זו לא התשובה.
כי היין שמתאים לבישול זה היין שיש לכם בבית ואתם שותים אותו.

מחפשים עוד מתכונים לפסח?
מתכונים לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן64 – מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים למנה עיקרית לפסח?
מנות עיקריות לפסח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל מושלם בטעמו מתאים לארוחת שישי
או לכל ארוחת חג
תבשיל אסאדו עם יין
תבשיל אסאדו עם יין
סוויט דוליIngredients
- 2 קילו נתחי אסדו
- חצי כוס שמן זית
- 3 בצל יבש
- 1 כף מלח
- 1 כף פלפל שחור
- 10 שיני שום
- 10 עלי סלרי עם הגבעול עם
- חצי כוס יין
- 2-3 כוסות מים
Instructions
- את נתחי האסדו מפשירים ונותנים להם להיות כחצי שעה בטמפרטורת החדר
- יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצלים לעיגולים ומטגנים את הבצל
- מטגנים את הבצל מספר דקות עד שישחים מעט
- כשהבצל משחים מוסיפים את נתחי האסדו לסיר כל פעם נתח ומטגנים אותו היטב מכל הצדדים
- ככה עושים לכל נתחי האסדו
- האסדו מפריש נוזלים וזה נהדר, מפזרים מעל מלח ופלפל
- מוסיפים את שיני השום ועלי הסלרי, יוצקים את היין על הבשר
- מוסיפים מים ונותנים רתיחה לתבשיל
- אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ונותנים לסיר להתבשל על אש קטנה כשלוש שעות
- מדי פעם תשימו לב שהמים לא יגמרו והבשר לא ישרף ואם צריך עוד רבע כוס תוסיפו
- אחרי כשלוש שעות, פותחים את הסיר נוגעים עם המזלג שמגיע עד לתחתית הסיר מרוב שהבשר רך
- טועמים ואומרים - הללויה!