עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת במינה, היא עוגה בחושה כי עוגות תפוחים זו אהבה.
הבכורה שלי משתגעת על עוגת תפוחים וכל פעם שהיא באה אני מנסה להפתיע אותה עם עוגת תפוחים חדשה.
הכנתי לכם סרטון שתראו שלב אחרי שלב איך הכנתי את העוגה
את העוגה הכנתי במעבד מזון. כן-כן עוגה בחושה שזורקים את המצרכים אחד אחרי השני למעבד ומערבבים הכל ביחד.
הטריק של העוגה זה התפוחים שמכינים בצורה שונה. הכנתי פרוסות דקות-דקות מהתפוחים. השתמשתי בקוצץ שהכין לי פרוסות ממש דקות.
את תערובת התפוחים הכנתי עם סוכר חום, קינמון ואגוזים. והכנתי "סנדוויצים" של פרוסות תפוחים והעמדתי אותם בתוך העוגה.
את שאריות האגוזים פיזרתי מעל , מה שיצר בסוף קרסט משגע על העוגה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
תראו את העושר של התפוחים עם התערובת
איזה יופי זה נראה בתוך העוגה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו6 כאן- מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים לעוגות לראש השנה? בבקשה
מתכונים לעוגות לראש השנה 2021
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בהתחלה שמגישים אותה, אין התלהבות
אבל אחרי הביס הראשון – זהו. יש התלהבות.
היא רכה מבפנים, היא עסיסית – היא נהדרת!
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת
לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
להכנת הפרוסות הדקות השתמשתי בקוצץ הנהדר של נעמן
שאני לא מפסיקה לעבוד איתו
עוד מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה תמצאו כאן
מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת
עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת
סוויט דוליIngredients
לתערובת התפוחים
- 3 תפוחים גרנד
- חצי כוס סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
תערובת העוגה
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס חלב סויה / מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח תופח
Instructions
- פורסים את התפוחים דק דק ושמים בקערה
- מוסיפים סוכר חום, קינמון ואגוזים ומערבבים את כל התערובת
- מכינים את העוגה
- מערבבים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה
- מוסיפים את החמאה שהיא מומסת או רכה מאד לתערובת ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים חלב לתערובת או מיץ תפוזים ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
- משמנים תבנית אפייה ויוצקים פנימה את העוגה
- לוקחים פרוסות תפוחים ומעמידים אותם אחד ליד השני כמו פרוסות לסנדויץ
- מעמידים את התפוחים בתוך העוגה
- ככה מעמידים את כל התפוחים בתוך התערובת בעמידה
- את שאריות האגוזים והקינמון מפזרים על התפוחים מעל
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
- העוגה יוצאת מהתנור והיא מושלמת!
